Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції сільськогосподарських товаровиробників в сільській місцевості?

Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції сільськогосподарських товаровиробників в сільській місцевості?


Відповідно до пп. 5.2.4 п. 5.2 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР “Про податок на додану вартість” із змінами та доповненнями звільняються від оподаткування операції з поставки в сільській місцевості сільськогосподарськими товаровиробниками послуг з ремонту шкіл, дошкільних закладів, інтернатів, закладів охорони здоров'я та подання матеріальної допомоги (в межах одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян на місяць на одну особу) продуктами харчування власного виробництва та послуг з обробки землі багатодітним сім'ям, ветеранам праці і війни, реабілітованим громадянам, інвалідам праці, інвалідам дитинства, одиноким особам похилого віку, особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та школам, дошкільним закладам, інтернатам, закладам охорони здоров'я.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям