Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з поставки вітчизняних продуктів дитячого харчування молочними кухнями та спеціалізованими магазинами і куточками, які виконують функції роздаточних пунктів?

Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з поставки вітчизняних продуктів дитячого харчування молочними кухнями та спеціалізованими магазинами і куточками, які виконують функції роздаточних пунктів?


Відповідно до пп. 5.1.1 п. 5.1 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР “Про податок на додану вартість” із змінами та доповненнями звільняються від оподаткування операції з поставки вітчизняних продуктів дитячого харчування молочними кухнями та спеціалізованими магазинами і куточками, які виконують функції роздаточних пунктів, у порядку і за переліком продуктів, встановленими Кабінетом Міністрів України.
Перелік вітчизняних продуктів дитячого харчування, операції з продажу яких молочними кухнями, спеціалізованими магазинами та куточками, які виконують функції роздаточних пунктів, звільняються від обкладення податком на додану вартість та Порядок продажу вітчизняних продуктів дитячого харчування молочними кухнями, спеціалізованими магазинами та куточками, які виконують функції роздаточних пунктів, затверджені постановою КМ України від 8 вересня 1997 року №996 із змінами та доповненнями.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям