Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з безкоштовної передачі рухомого складу однією залізницею іншим залізницям або підприємствам залізничного транспорту загального користування державної форми?

Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з безкоштовної передачі рухомого складу однією залізницею іншим залізницям або підприємствам залізничного транспорту загального користування державної форми?


Відповідно до пп. 5.1.18 п. 5.1 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР “Про податок на додану вартість” із змінами та доповненнями звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з безкоштовної передачі рухомого складу однією залізницею або підприємством залізничного транспорту загального користування іншим залізницям або підприємствам залізничного транспорту загального користування державної форми власності в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
Зазначений порядок затверджено постановою КМ України від 24.09.97 №1056 „Про безкоштовну передачу рухомого складу залізничного транспорту”.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям