Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
Конкурс для аудиторів від KPMG Ukraine
Время проведения:
11.11.2018 - 23.11.2018
Город:
вся Україна
Место проведения:
вся Україна
Стоимость:
Бесплатно
  • Организаторы
Название организации:
KPMG Ukraine
Контактные телефоны:
+380 99 013 0 666,, +380 63 890 4 147
E-mail:
casers.org@gmail.com
Веб сайт:
bit.ly/2qmtdJ0
  • Описание семинара

 
Хочете працювати у BIG4?
В тебе є така можливість! 
 
KPMG Ukraine та найбільша кейсерська організація України, Casers.org оголосили конкурс, фінальною точкою якого, стане запрошення на роботу або стажування за спрощеною процедурою. 
Спробуй і візьми участь у бізнес-симуляції, щоб провести аудит уявної IT компанії! Але, як і в реальному житті, для того, щоб отримати замовлення від клієнта, треба довести, що ти його вартий. Тому спершу чекаємо на тендерну пропозицію для клієнта. Після цього ти з командою отримаєш доступ до робочої документації від бухгалтерів клієнтської компанії та розпочнеш підготовку аудиторського звіту. Просто зроби це! Стань аудитором на час гри, зрозумій процес від початку й до кінця, а тоді вирішуй, як сильно ти хочеш потрапити до відділу аудиту в KPMG.
KPMG в Україні працює з 1992 року. Сьогодні офіси KPMG відкриті у Києві та Львові. KPMG в Україні надає аудиторські та консультаційні послуги з податкових, юридичних та фінансових питань. Ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, допомагаючи їм у питаннях зниження ризиків та реалізації можливостей для їхнього бізнесу. Метою своєї діяльності KPMG бачить перетворення професійних знань у реальну економічну вигоду в інтересах своїх клієнтів, співробітників і міжнародних ринків капіталу. 

На Вас чекає:
- Візит до офісу;
- Консультації з експертами;
- Знайомства з однодумцями;
- Участь у першому тендері в своєму житті;
- Та святковий вечір по завершенню аудиту.
 
Усе як у реальному житті аудитора.
 
Учасники з найкращими рішеннями отримають подарунки та запрошення на работу або стажування до команди професіоналів KPMG.
 
Дедлайн 11 листопада. Go - bit.ly/2qmtdJ0