Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
Інтернаціоналізація бізнесу та торговельні суперечки
Время проведения:
12.12.2018 - 12.12.2018
Город:
м. Харків
Место проведения:
Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (м. Харків, просп. Науки, 9-А, головний корпус, лабораторія № 3, 1 поверх).
Стоимость:
Безкоштовно
  • Организаторы
Название организации:
Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації
Контактные телефоны:
+38 (057) 705-06-61
E-mail:
depcompet@kharkivoda.gov.ua
Веб сайт:
http://www.compet.kh.gov.ua/
  • Описание семинара

У рамках проекту «Абетка експортера – 2018» відбудеться 7 семінар «Інтернаціоналізація бізнесу та торговельні суперечки»

12 грудня 2018 року у рамках освітнього проекту «Абетка експортера – 2018» за участі: Наталії Мащенко, начальника юридичного відділу Харківської торгово-промислової палати, Наталії Внукової, завідувача кафедри управління фінансовими послугами ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Ірини Лініченко, начальника управління обробки даних Головного управління статистики у Харківській області, Максима Серпухова, керівника науково-практичного проекту з розробки інструментів активізації експортної діяльності, а також успішних експортерів Харківщини відбудеться семінар «Інтернаціоналізація бізнесу та торговельні суперечки». Проект програми за посиланням.

Цільова аудиторія: представники підприємств малого та середнього бізнесу Харківської області, активної молоді регіону, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені в активній присутності власної продукції на зовнішніх ринках.

У рамках заходу учасники дізнаються про:

  • - географічнуструктуру експорту товарів Харківщини за підсумками 9 місяців 2018 року;
  • - інструменти отримання аналітичної інформації про тарифні та нетарифні бар’єри розвитку національного експорту, обсяги «недоторгованих ринків»;
  • - перспективи застосування процедур фінансової медіації в Україні;
  • - онлайн ресурси, які сприяють виходу товарів на зовнішні ринки збуту;
  • - кейси співпраці з партнерами від успішних експортерів регіону.

Реєстрація учасників: за даними, наданими в електронній формі, яка доступна за посиланням (https://goo.gl/forms/ZeSJJjE3RV3HOoUo2).