Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
«ПАЛИВНИЙ» АКЦИЗ: НОВІ ПРАВИЛА ОПОДАТКУВАННЯ
Время проведения:
18.06.2019 - 18.06.2019
Город:
м. Київ
Место проведения:
готель "Козацький" (ст.м."Майдан Незалежності")
Стоимость:
Вартість участі одного слухача - 1380 грн. (без ПДВ). *Можлива оплата з ПДВ.
  • Организаторы
Название организации:
Центр Консалтингових Послуг
Контактные телефоны:
(044) 361-38-88, 361-58-88
E-mail:
centrkonsult@gmail.com
Веб сайт:
http://ckonsult.com.ua/
  • Описание семинара

«ПАЛИВНИЙ» АКЦИЗ: НОВІ ПРАВИЛА ОПОДАТКУВАННЯ.

СПІКЕРИ:

КАРПОВ Леонід - Head of Tax Department, Crowe Horwath AC Ukraine. Аудитор, к.е.н. Фахівець з податкового консультування. Досвід структурування та практичного втілення схем оптимізації податків, міжнародного планування податків. Податкове планування та структурування бізнесу, аудит. Автор понад 600 публікацій, присвячених проблемам оподаткування, цивільного і господарського права.

Потопальська Тетяна - Провідний спеціаліст з питань оподаткування. Член Експертної ради з питань підготовки узагальнюючих податкових консультацій при Міністерстві фінансів України.

Реєстрація на семінар на сайті ckonsult.com.ua

або за тел.: (044) 361-38-88, 361-58-88.

ПРОГРАМА:

1. Визначення поняття «пальне», визначене Податковим кодексом України.

Нове визначення поняття «реалізація пального» та наслідки зміни цього поняття для субʼєктів господарювання.

2. Нове визначення «акцизного складу» на кого розповсюджується, заходи які необхідно здійснити для визначення наявності акцизного складу. Запровадження з 01.07.2019 «акцизного складу пересувного».

3. Зміна поняття «розпорядник акцизного складу» - в чому відмінність від діючої редакції, коло субʼєктів господарювання які з 01.07.2019 будуть такими розпорядниками. Розширення визначення платника акцизного податку.

4. Ведення обліку обсягів пального або спирту етилового здійснюється за допомогою оновленої Системи електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (далі — СЕАРП та СЕ).

5. Удосконалення системи електронного адміністрування реалізації пального. Впровадження обліку в розрізі місць фактичного знаходження пального — в стаціонарних «акцизних складах» або «акцизних складах пересувних» розпорядника акцизного складу.

6. Реєстрація платником акцизного податку, розпорядником акцизного складу. Реєстрація в СЕАРП акцизних складів та акцизних складів пересувних. Терміни реєстрації та відповідальність за не реєстрацію акцизних складів та акцизних складів пересувних в СЕАРП.

7. Єдиний державний реєстр витратомірів-лічильників та рівномірів-лічильників пального в резервуарі та порядок його ведення. Реєстрація платником податку витратомірів-лічильників та рівномірів-лічильників в Єдиному державному реєстрі витратомірів-лічильників та рівномірів-лічильників пального в резервуарі. Відповідальність за не обладнання та/або відсутність реєстрації витратомірів-лічильників та рівномірів-лічильників пального.

8. Електронні документи щодо даних про залишки пального та про обсягу обігу пального. Порядок формування та подання електронних документів. Штрафні санкції за несвоєчасне подання/неподання електронних документів контролюючому органу.

9. Акцизна накладна – коли, ким та в якій кількості примірників складається. Різні терміни реєстрації акцизних накладних для різних типів операцій з пальним. Відповідальність за несвоєчасну реєстрацію/не реєстрацію акцизних накладних.

10. Введення ліцензування на виробництво, зберігання, оптовий та роздрібний продаж пального - хто підпадає під ліцензування та які терміни його проведення. Механізм проведення ліцензування та необхідні для цього документи.

Вартість участі одного слухача - 1380 грн. (без ПДВ). *Можлива оплата з ПДВ.

У вартість включено:

- навчання та консультації, відповіді на запитання;

- забезпечення новими нормативними документами;

- кава-паузи;

- обід;

- ділові аксесуари;

- сертифікат.

ДІЮТЬ ЗНИЖКИ!

АНОНС

13-14 червня 2019р., м.Київ «ДОГОВІРНІ ВІДНОСИНИ в 2019 році. ЗМІНИ: Регулювання, Податки, Судова практика» Повна програма семінару тут...

25 червня 2019р., м.Київ «ВСЕ ПРО РОЯЛТІ і ПЗ для підприємств. Інтелектуальна власність» Повна програма семінару тут...

26 червня 2019р., м.Київ «ОФШОРИ! Робота з нерезидентами: курс на деофшоризацію!» Повна програма семінару тут...

м.ОДЕСА - 4 липня 2019р. «Будівельна галузь України 2019» - м.ОДЕСА

11 липня 2019р., м.Київ «ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ»

Реєстрація на семінар на сайті ckonsult.com.ua

або за тел.: (044) 361-38-88, 361-58-88.