Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
Податкова реформа в АГРО: ринок землі, податкові та регуляторні зміни /Богданова Ольга, Клюца Сергій/
Время проведения:
13.11.2019 - 13.11.2019
Город:
м. Київ
Место проведения:
площа Перемоги, 1, готель "Либідь"
Стоимость:
2350 грн.
  • Организаторы
Название организации:
Центр делового развития "АКЦЕНТ"
Контактные телефоны:
(044) 406-69-99; (095) 540-45-62; (097) 258-37-96
E-mail:
cdr.accent@gmail.com
Веб сайт:
http://acdr.com.ua
  • Описание семинара

Лектори:

Богданова Ольга, практикуючий сертифікований аудитор, партнер аудиторської компанії Crowe Erfolg Ukraine та Crowe A&A Ukraine (член Crowe Global), податковий експерт, викладач і тренер, активний учасник круглих столів та семінарів,  автор численних статей у фахових журналах, заступник голови Податкового комітету при ТПП, голова наглядової Ради Палати податкових консультантів, заступник голови ВАР по питаннях оподаткування.

Сергій Клюца – асоційований партнер Crowe AB Ukraine, адвокат, фахівець з землі, судових спорів, і правовим дослідженням. Юридична практика з 2002 року. Юридичний радник Міжнародної Фінансової корпорації. Три роки керував Державним підприємством «Аграрні реєстри» Мінагрополітики України. Доповідач конференцій, практичних семінарів, вебінарів. Адвокат, член правління Громадського об’єднання «Revival. Institute for future »В програмі:

В програмі:

БЛОК 1. ПОДАТКОВІ ТА РЕГУЛЯТОРНІ ЗМІНИ – ГОТУЄМОСЬ ДО 01.01.2020 (огляд всіх нових Законів, щодо оподаткування для АГРО сектору)

  1. 1. Зміни у адмініструванні: нове визначення великий платник; ставки місцевих податків та зборів; розширення терміну «пов’язані особи» в контексті проекту Закону про обіг земель СГ призначення; введення оподаткування прирівняних до дивідендів платежів; нецільове використання пільг; ТЦУ для 4 групи; КІКи; нова дворівнева процедура адміністративного оскарження (Апеляційна рада, зменшення штрафів); збільшені строки перевірки, нові форми ППР; зміни в роботі електронного документообігу за звітності; нові штрафи по податкових накладних; нові терміни для реєстрації зведених податкових накладних; пільга щодо несплати податку на нерухоме майно; зміни у відповідальності по податкових консультаціях; як не втратити статус платника єдиного податку, тощо.
  2. 2. Експорт сировинних товарів та котирувальні ціни. ПДВ 20% при експорті нижче придбання або звичайної.
  3. 3. Реальність операцій за новим Законом: поняття в ПКУ розумна економічна причина; первинні документи; економічний ефект; оподаткування операції повинні обліковуватись виходячи з реальних (фактичних) умов та обставин та/або поведінки платника податків.
  4. 4. СЕАРП СЕ та ліцензування: відміна ліцензування зберігання пального для АГРО виробників; як організувати роботу, щоб не потрапити під СЕАРП СЕ; чи потрібні заявки на переміщення пального (земля чи техніка); облік засобів для зберігання пального; заповнення акцизної накладної; огляд ІПК та судової практики.
  5. 5. Податковий та бухгалтерський облік окремих операцій, звітність: бухоблік втрат від падежу тварин (або повний забій тварин); ПДФО, військовий збір з орендної плати; аграрні розписки та облік їх індосаменту; облік ПДВ без Інструкції; плата за землю та єдиний податок платників четвертої групи; декларація єдинника четвертої групи та землі, що використовуються за договором про спільне вирощування сільгосппродукції; тощо.
  6. 6. Що може зробити бухгалтер та як підготуватися до отримання кредиту: виправлення помилок; пере класифікація необоротних активів; інвентаризації; облік за справедливою вартістю.
  7. 7. Огляд останніх ІПК з питань оподаткування та судової практики.
  8. 8. Адміністрування ЄСВ по новому. Об’єднання звітності ПДФО та ЄСВ.
  9. 9. Перевірки Держпраці: новий порядок; як уникнути штрафів (нова процедура); що не так у АГРО сектора; судова практика.

БЛОК 2. ЗАКОНОПРОЕКТ ЩОДО ОБІГУ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

  1. 1. Огляд Закону щодо обігу земель СГ призначення: хто зможе купити землю; як буде проводитись аукціон; фінансування фермерів; відкриті реєстри.
  2. 2. Як підготуватися до відкриття ринку землі: технічна документація та реєстрація ділянок; розрахунок орендної плати за поточний період; соціальна складова.
  3. 3. Перевірки Держгеокадастру: питання, які ставляться до перевірки; підстави та процедура призначення перевірки; права інспекторів та підприємства, якого перевіряють; види перевірок; оформлення результатів; можливості оскарження та скасування рішень, які складені у результаті перевірки.
  4. 4. Джерела фінансування фермерів на купівлю землі.

Учасники забезпечуються: консультаціями  кваліфікованих  спеціалістів; роздатковим матеріалом; набором ділових аксесуарів; кава-брейками; обідом в ресторані; cертифікатом про прослуховування семінару.

Реквізити для оплати:

ФОП Солодовенко О.А.  р/р 26008637246 в АТ «Райффайзен Банк Аваль»   у м. Києві, МФО 380805,  Код ЄДРПОУ 3057316944  Призначення платежу: інформаційно-консультаційні послуги  РФ №  13/А   від  «__»___________2019  г. (Без ПДВ)

 Реєстрація та додаткова інформація за телефонами:

(044) 406-69-99; (095) 540-45-62; (097) 258-37-96