Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
Фрілансером стати просто. Курси QuickBooks в Україні
Время проведения:
14.03.2020 - 28.03.2020
Город:
Київ
Место проведения:
Київ
Стоимость:
  • Организаторы
Название организации:
PETTERSON & BENNETT, LLC
Контактные телефоны:
+38/044/357-76-47 або +38/096/747-85-78
E-mail:
info@petterson-bennett.com
Веб сайт:
https://accounting-outsourcing.com.ua/
  • Описание семинара

 

Цей курс буде корисним як для тих, хто просто хоче вивчити програму QuickBooks Online, так і для тих, хто хоче почати заробляти на фрілансі. Ми розповімо, якими ресурсами можна користуватись для пошуку зарубіжних клієнтів, як отримати від них оплату та вивести на картку українського банку. Також ознайомимо із загальною специфікою роботи на фрілансі на зарубіжних клієнтів. Ми покажемо як створити власний аккаунт в intuit, додати базу для клієнта, вибрати для нього потрібний рівень підписки за оптимальну вартість, налаштувати рахунки обліку та проводити транзакції пов’язані з веденням його бізнесу. Ви також будете вміло оперувати звітами та знати, де можете отримати чи перевірити ту або іншу інформацію.

По завершенню ви отримаєте відповідний сертифікат про проходження курсів від Petterson & Bennett, доступ до безкоштовного екзамену QuickBooks Online Certification від офіційного розробника – Intuit inc., а також роздатковий матеріал та підказки, щодо його успішного складання.

Програма курсу QuickBooks Online побудована таким чином, щоб налаштувати вас на проходження екзамену а також, щоб навіть не маючи бухгалтерської освіти Ви мали достатні знання для ведення бухгалтерського обліку клієнта. Включає в себе 6 уроків по 1 годині 30 хв. кожен. Мова проведення уроків – українська, але роздатковий матеріал (частково) та екзамен – на англійській. 

 

Реєстрація та додаткова інформація

 

Курс охоплює наступні модулі:

  1. Основи бухгалтерського обліку. Включає базову інформацію про те, як побудована система обліку, метод подвійного запису, структури рахунків та фінансової звітності.

  2. Введення в курс QuickBooks Online. В цьому уроці ми розповімо що являє собою ця програма, зареєструємо власний аккаунт, розглянемо варіанти підписки та оплати. Ознайомимось із інтерфейсам.

  3. Встановлення стосунків з клієнтом (Client Onboarding). Навчимося налаштовувати план рахунків під потреби клієнтів, додавати номенклатуру для товарів/послуг, покупців та клієнтів.

  4. Управління своїми клієнтами та роботою (Managing your Clients and Work). Розглянемо як управляти підпискою, списком клієнтів та працівників а також шляхи комунікації з клієнтом.

  5. Ведення операцій по розрахункам з покупцями та постачальниками. Навчимось правильно проводити операції по розрахункам з постачальниками та замовниками.

  6. Банківські операції (Banking and Tools). Урок включає інформацію по роботі з банківськими операціями, такими як синхронізація банку, правильне введення транзакцій, створення правил.

  7. Звітність (Reporting). Один із найголовніших модулів. У ньому ми навчимось перевіряти правильність проведення операцій, контролювати фінансовий стан та прибутковість компанії а також розглянемо інші корисні звіти.

  8. Закриття періоду та підготовка річної звітності клієнта (End of period activities). Узнаємо перелік операцій, які мають бути здійсненні до закриття періоду, а також вивчимо бухгалтерські інструменти які в цьому допоможуть.

Зверніть увагу, що даний курс не покриває питань оподаткування діяльності клієнта  та подання річної податкової звітності а також розрахунку заробітної плати.

Вартість курсів QuickBooks Online в Києві

Ми встановили фіксовану ціну курсу QuickBooks Online для фізичних осіб, яка становить 5 000,00 грн.  Оплата здійснюється після реєстрації але перед першим заняттям безготівковим шляхом (можливий переказ на карту Приватбанку). Для корпоративних клієнтів можливі індивідуальні або групові заняття, при цьому вартість визначається окремо. Ціна залежить від кількості працівників, для яких проводяться заняття та сфери діяльності вашої компанії.  

 

Курси починаються у суботу 13 березня 2020 року, в першій половині дня в центральній частині Києва та займуть з дні по 2 уроки кодної суботи. Точна адреса та час буде повідомлена пізніше, та залежить від кількості зареєстрованих учасників. 

Вимоги до учасників

Кожен учасник повинен мати із собою ноутбук із робочим Wi-Fi (для практичного освоєння матеріалу на занятті) та володіти англійською на рівні не нижче intermediate, оскільки буде використовуватись англійська термінологія, роздатковий матеріал, показуватись англомовні відео і сам екзамен складається також іноземною мовою. Також будуть задаватись обов’язкові (якщо хочете отримати сертифікат ProAdvisor) домашні завдання.

 

Про викладача курсів QuickBooks в Україні

Тренінг проводить директор компанії

PETTERSON & BENNETT, Станіслав Свинтицький

Сертифікати:

  • ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants);

  • QuickBooks Online ProAdvisor;

  • САР (Certified Accounting Practitioner)

Практикуючий фахівець із досвідом роботи більше 12 років з міжнародними клієнтами в Укарїні (із них більше 2 років із клієнтами з США).

Реєстрація та додаткова інформація