Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


Тема семинара:
Навчальний курс «Особливий бухоблік для медичних КНП» /Людмила Шахно
Время проведения:
11.01.2021 - 22.01.2021
Город:
Онлайн, вся Україна та м. Львів
Место проведения:
Онлайн, вся Україна та м. Львів (вул. Пасічна 93 Б)
Стоимость:
6348 грн
  • Организаторы
Название организации:
Академія професійного бухгалтера
Контактные телефоны:
+38 (032) 247-11-47; +38 (067) 672-54-09
E-mail:
apb@zkg.ua
Веб сайт:
http://events-calendar.zkg.ua/#Soon
  • Описание семинара

Дати навчання: ПН 11.01 | СР 13.01 | ПТ 15.01 | ПН 18.01 | СР 20.01 | ПТ 22.01 (Час 9:30:00-12:45)

Включено до курсу:

- Навчання в аудиторії (до 10-ти учасників) за адресою м. Львів вул. Пасічна 93Б

- Пряма трансляція по всій Україні

- Доступ до відеозапису кожного заняття усім учасникам протягом 2-ох місяців

- Можливість задати питання (учасникам, які беруть участь онлайн - в чаті)

- Кава-перерви

- Роздатковий матеріал

- Повний пакет документів (договір, акт, рахунок)

Для кого:

Практикум буде корисним для головних бухгалтерів та їх помічників медичних КНП. Базується виключно на досконалому вивченню тих Національних стандартів бухгалтерського обліку, що найчастіше будуть застосовуватись в КНП та з урахуванням в обліку особливого статусу таких підприємств. Покликаний допомогти бухгалтерам, що перейшли з бюджетного обліку, швидко та безпомилково зрозуміти певні особливості обліку КНП. Даний практикум допоможе набути вам впевненості щодо правильного складання фінансової звітності та звіту в НСЗУ.

Зміст практикуму:

1. Бухгалтерська «особиста» нормативка: Облікова політика, Положення про документообіг, положення про оприбуткування готівки, Розрахунок ліміту каси 

 

2. Обов’язкові реквізити первинних документів та особливості застосування певних норм Положення 88. Бухгалтерська довідка – універсальний документ для різних операцій. 

 

3. Неприбутковість – основні акценти та питання щодо збереження статусу.

 

4. Класифікація суб’єктів господарювання. Основні принципи ведення бухгалтерського обліку. Особливості складання фінансової звітності згідно НСБО 1, П(С)БО 25. Обов’язок складання звітності за МСФО.

 

5. Як правильно виправити помилки у фінансовій звітності П(С)БО 6 «Виправлення помилок». Поняття суттєвості.

 

6. Застосування П(С)БО 7 «Основні засоби»: особливості обліку придбання та безкоштовного надходження основних засобів, встановлення вартісного розмежування для ОЗ та МНА, нарахування амортизації та встановлення строку корисного використання. Ремонти поточний та капітальний, переоцінка, ліквідація та продаж.

 

7. Облік нематеріальних активів згідно ПСБО 8 «Нематеріальні активи».  

 

8. Запаси: придбання, передача, використання, продаж, переоцінка – всі нюанси застосування ПСБО 9 «Запаси». 

 

9. П(С)БО 10 «Дебіторська заборгованість». Нюанси обліку дебіторської заборгованості: сумнівна та безнадійна заборгованість, списання з балансу та її подальше відновлення. 

 

10 П(С)БО-11 «Зобов’язання» - особливості обліку зобов’язань у залежності від їх виду та специфіки. Списання кредиторки при спливу строку позовної давності, наслідки. Як перервати строк позовної давності. Створення забезпечення  відпусток.

 

11. Орендуєте чи здаєте в оренду? Бухгалтерський облік за П(С)БО 14 «Оренда». Облік у орендаря та орендодавця. Витрати на комунальні послуги.

 

12. Нарахування та відображення в обліку доходів згідно П(С)БО-15 «Дохід». Класифікація доходів для КНП. Особливості визнання  доходів від цільового фінансування.

 

13. П(С)БО 16 «Витрати»- класифікація  витрат та варіанти застосування рахунків обліку витрат. Особливості відображення витрат від використання цільового фінансування.

 

14. Фінансові результати та нерозподілені прибутки (збитки) - операції, що відображаються через кореспонденцію з рахунком «79» та «44». Вплив таких проведень на фінансову звітність.

 

Спікер: Людмила Шахно автор та тренер навчальної програми "Практична бухгалтерія від Чайника до PROFI" САР, СІРА, Директор Академії Професійного Бухгалтера, Понад 20 років практики у сфері бухгалтерського обліку, аудиту та фінансів, Тренер тематичних тренінгів


Для реєстрації: будь ласка заповніть форму: ЗАПОВНИТИ ФОРМУ