|

Ранг: Акула НКУ
Регистрация: 7/19/2011 Сообщений: 7,340 Благодарностей: 6,280 Откуда: Kyiv
|
Blanka пишет:Подскажите, нужно ли при увольнении директора как совместителя и принятии на следующий день на основное место работы рассчитывать компенсацию отпускных? И можно ли уволить 31-м? Выходной день, по идее день увольнения является рабочим днём. 1 апреля директор уже по основному месту будет оформлен. Как сделать без перерыва правильно. Потрібно. Можна звільнити і 31-м, але провести всі розрахунки скажімо 29... І 29 подати повідомлення у податкову - з датою і номером наказу 29-м і що до роботи стає 1-го
|
|
|

Ранг: Гений
Регистрация: 5/31/2015 Сообщений: 491 Благодарностей: 246 Откуда: Полтава
|
Blanka пишет:Подскажите, нужно ли при увольнении директора как совместителя и принятии на следующий день на основное место работы рассчитывать компенсацию отпускных? И можно ли уволить 31-м? Выходной день, по идее день увольнения является рабочим днём. 1 апреля директор уже по основному месту будет оформлен. Как сделать без перерыва правильно. Я б не спішила зі звільненням. Все б провела в квітні. Приміром, по хронології:1 квітня звільнити за згодою, виплатити компенсацію, написав заяву на прийняття по осн. місцю роботи, бух. подала повідомлення в податкову про прийняття з 2 квітня.
|
|
|
 Ранг: Просвещенный
|
Добрый день, подскажите последовательность действий, сотрудник работает на основном месте работы у нас, хочет перевестись на внешнее совместительство. Нужно ли его увольнять, а потом принимать или достаточно приказа. Спасибо за ответы.
|
|
|

Ранг: Гигант мысли
Регистрация: 5/20/2011 Сообщений: 17,781 Благодарностей: 13,376 Откуда: Україна, м.Харкiв
|
lypusty пишет:Добрый день, подскажите последовательность действий, сотрудник работает на основном месте работы у нас, хочет перевестись на внешнее совместительство. Нужно ли его увольнять, а потом принимать или достаточно приказа. Спасибо за ответы. Внешний совместитель - чел, который в свободное от основной работы время, работает ещё где-то... Конечно увольнять.
|

|
|

Ранг: Светоч мысли
Регистрация: 4/8/2013 Сообщений: 1,215 Благодарностей: 1,096 Откуда: г.Харьков
|
Natalenna пишет:Innavlada пишет:Добрый день, коллеги! Вопрос по главбуху: была совместителем , теперь надо на основное место работы. Если завязаться с увольнением, то вылезают все: ключи по Медку, переподача в налоговую 1ОПП на главбуха, но ведь все осталось тоже самое! Подскажите,как с минимальной потерей времени перевестись на основное место? Просто приказ о переводе не подойдет? Переводьтеся день в день. Я так із директором робила. Як мені реєстратор пояснив, що у даному випадку відбувається зміна умов трудового договору, тому зміни він вносити не буде. У вас так само зміна умов трудового договору. Тоже буду переводить директора с совместителя на основное место работы. Natalenna, можете поделиться формулировкой записи в трудовой?
|
|
|

Регистрация: 2/17/2014 Сообщений: 3,162 Благодарностей: 3,315 Откуда: Бухгалтерія
|
Irina777 пишет:Natalenna пишет:Innavlada пишет:Добрый день, коллеги! Вопрос по главбуху: была совместителем , теперь надо на основное место работы. Если завязаться с увольнением, то вылезают все: ключи по Медку, переподача в налоговую 1ОПП на главбуха, но ведь все осталось тоже самое! Подскажите,как с минимальной потерей времени перевестись на основное место? Просто приказ о переводе не подойдет? Переводьтеся день в день. Я так із директором робила. Як мені реєстратор пояснив, що у даному випадку відбувається зміна умов трудового договору, тому зміни він вносити не буде. У вас так само зміна умов трудового договору. Тоже буду переводить директора с совместителя на основное место работы. Natalenna, можете поделиться формулировкой записи в трудовой? Тут два варіанти Варіант 1. Йому на основному місці праці зробили запис про роботу за сумісництвом. Тоді іде звільнення з основного місці праці. Потім ваш запис: переведений на посаду директора за основним місцем праці. Якщо запису не було, то я писала 2 записи: 1. Прийнятий на посаду директора за сумісництвом. 2. Переведений на посаду директора за основним місцем праці. Тут порушується хронологія, але я би робила шляхом внесення пропущеного запису. У мене 2 місяці тому такий номер викинула прибиральниця: звільнилася з основного місця праці, сказала про це через тиждень.
|
Никому-ничего она (ЖЕНЩИНА) не должна. Ее должны любить и хвалить просто так, только потому, что она есть. (с) koty
ВРУ думає, що приймає закони, а народ - що наркотики
|
|

Регистрация: 4/8/2013 Сообщений: 1,215 Благодарностей: 1,096 Откуда: г.Харьков
|
Natalenna пишет:
Скрытый текст
Irina777 пишет:Natalenna пишет:Innavlada пишет:Добрый день, коллеги! Вопрос по главбуху: была совместителем , теперь надо на основное место работы. Если завязаться с увольнением, то вылезают все: ключи по Медку, переподача в налоговую 1ОПП на главбуха, но ведь все осталось тоже самое! Подскажите,как с минимальной потерей времени перевестись на основное место? Просто приказ о переводе не подойдет? Переводьтеся день в день. Я так із директором робила. Як мені реєстратор пояснив, що у даному випадку відбувається зміна умов трудового договору, тому зміни він вносити не буде. У вас так само зміна умов трудового договору. Тоже буду переводить директора с совместителя на основное место работы. Natalenna, можете поделиться формулировкой записи в трудовой?
Тут два варіанти Варіант 1. Йому на основному місці праці зробили запис про роботу за сумісництвом. Тоді іде звільнення з основного місці праці. Потім ваш запис: переведений на посаду директора за основним місцем праці. Якщо запису не було, то я писала 2 записи: 1. Прийнятий на посаду директора за сумісництвом. 2. Переведений на посаду директора за основним місцем праці. Тут порушується хронологія, але я би робила шляхом внесення пропущеного запису. У мене 2 місяці тому такий номер викинула прибиральниця: звільнилася з основного місця праці, сказала про це через тиждень. Спасибо большое! Подходит 2 вариант.
|
|
|

Регистрация: 6/2/2016 Сообщений: 1,006 Благодарностей: 521 Откуда: Україна
|
Цитата:Варіант 1. Йому на основному місці праці зробили запис про роботу за сумісництвом. Тоді іде звільнення з основного місці праці. Потім ваш запис: переведений на посаду директора за основним місцем праці. Якщо запису не було, то я писала 2 записи: 1. Прийнятий на посаду директора за сумісництвом. 2. Переведений на посаду директора за основним місцем праці. Тут порушується хронологія, але я би робила шляхом внесення пропущеного запису. У мене 2 місяці тому такий номер викинула прибиральниця: звільнилася з основного місця праці, сказала про це через тиждень.
Вибачаюсь, що вмішуюсь у ваш діалог, але це питання і для мене актуальне.А можна детальніше про " шляхом внесення пропущеного запису". Як це робиться на практиці ? А як, на вашу думку, чи можна зробити так: В трудові внесено запис в наступній послідовності : 1.запис про прийняття на основне ТОВ "А" 2.запис про звільнення з основного ТОВ "А" Запис за сумісництвом зроблений не був,але було переведення основну роботу Чи можна визнатии запис про запис про звільнення з основного ТОВ "А" -не дійсним, потім внести запис про прийняття на роботу за сумісництвом, потім звільнення з основного місця роботи, а потім запис про переведення і тоді буде дотримано хронологію записів. Може. підскажете, як це правильно зробити. Дякую!!!!!
|
|
|

Регистрация: 1/18/2013 Сообщений: 1,578 Благодарностей: 475 Откуда: Киев
|
Natalenna пишет:Irina777 пишет:Natalenna пишет:Innavlada пишет:Добрый день, коллеги! Вопрос по главбуху: была совместителем , теперь надо на основное место работы. Если завязаться с увольнением, то вылезают все: ключи по Медку, переподача в налоговую 1ОПП на главбуха, но ведь все осталось тоже самое! Подскажите,как с минимальной потерей времени перевестись на основное место? Просто приказ о переводе не подойдет? Переводьтеся день в день. Я так із директором робила. Як мені реєстратор пояснив, що у даному випадку відбувається зміна умов трудового договору, тому зміни він вносити не буде. У вас так само зміна умов трудового договору. Тоже буду переводить директора с совместителя на основное место работы. Natalenna, можете поделиться формулировкой записи в трудовой? Тут два варіанти Варіант 1. Йому на основному місці праці зробили запис про роботу за сумісництвом. Тоді іде звільнення з основного місці праці. Потім ваш запис: переведений на посаду директора за основним місцем праці. Якщо запису не було, то я писала 2 записи: 1. Прийнятий на посаду директора за сумісництвом. 2. Переведений на посаду директора за основним місцем праці. Тут порушується хронологія, але я би робила шляхом внесення пропущеного запису. У мене 2 місяці тому такий номер викинула прибиральниця: звільнилася з основного місця праці, сказала про це через тиждень. я тоже делала по второму варианту.
|
|
|

Регистрация: 2/17/2014 Сообщений: 3,162 Благодарностей: 3,315 Откуда: Бухгалтерія
|
ANKO пишет:Цитата:Варіант 1. Йому на основному місці праці зробили запис про роботу за сумісництвом. Тоді іде звільнення з основного місці праці. Потім ваш запис: переведений на посаду директора за основним місцем праці. Якщо запису не було, то я писала 2 записи: 1. Прийнятий на посаду директора за сумісництвом. 2. Переведений на посаду директора за основним місцем праці. Тут порушується хронологія, але я би робила шляхом внесення пропущеного запису. У мене 2 місяці тому такий номер викинула прибиральниця: звільнилася з основного місця праці, сказала про це через тиждень.
Вибачаюсь, що вмішуюсь у ваш діалог, але це питання і для мене актуальне.А можна детальніше про " шляхом внесення пропущеного запису". Як це робиться на практиці ? А як, на вашу думку, чи можна зробити так: В трудові внесено запис в наступній послідовності : 1.запис про прийняття на основне ТОВ "А" 2.запис про звільнення з основного ТОВ "А" Запис за сумісництвом зроблений не був,але було переведення основну роботу Чи можна визнатии запис про запис про звільнення з основного ТОВ "А" -не дійсним, потім внести запис про прийняття на роботу за сумісництвом, потім звільнення з основного місця роботи, а потім запис про переведення і тоді буде дотримано хронологію записів. Може. підскажете, як це правильно зробити. Дякую!!!!! https://www.kadrovik01.com.ua/article/3934-unesennya-propushchenogo-zapisu-do-trudovo-knijki
|
Никому-ничего она (ЖЕНЩИНА) не должна. Ее должны любить и хвалить просто так, только потому, что она есть. (с) koty
ВРУ думає, що приймає закони, а народ - що наркотики
|
|
|