|

Ранг: Светоч мысли
Регистрация: 7/6/2017 Сообщений: 1,281 Благодарностей: 931 Откуда: Запорожье
|
Лариса М пишет:Подскажите, пожалуйста. Я же могу сдать сегодня -завтра декларацию по НДС, не дожидаясь всех накладных. Обязательства у меня зарегистрированы. Просто не весь НК попадет в Декларацию. Ничего же не изменилось, я НК смогу и в след месяце включить? Да, можете
|
|
|

Регистрация: 1/18/2013 Сообщений: 1,580 Благодарностей: 475 Откуда: Киев
|
Немного не в эту тему вопрос, но не нашла, где задать. Есть договор подряда и указана стоимость, но не указано это с НДС или без НДС. Я так понимаю с НДС, но насколько это критично?
|
|
|

Регистрация: 7/6/2017 Сообщений: 1,281 Благодарностей: 931 Откуда: Запорожье
|
READYN пишет:Немного не в эту тему вопрос, но не нашла, где задать. Есть договор подряда и указана стоимость, но не указано это с НДС или без НДС. Я так понимаю с НДС, но насколько это критично? Я, конечно, не юрист. Но, считаю, что если фирма, оказывающая услуги, - плательщик НДС, то стоимость указана с НДС, т.к. в договоре прописана общая сумма выполнения работ. Опять же, если фирма нормальная - не критично, если проблемная - лучше как-то переписать договор, иначе будут проблемы.
|
|
|
Ранг: Ученик
|
Доброго дня!Допоможіть будь-ласка! Склалася така ситуація, що інспектор зателефонувала 20 березня сказала швидко здати УР по ПДВ за січень 2019р.бо там включена неправильно податкова яка зареєстрована з запізненням! Поки бухгалтер думала що робити, інспектор виписала акт 22.03.19 і сказала цьому бухгалтеру нічого не здавати.Але бухгалтер все одно здала звіт 22.03.19р.. Здавши звіт вона заплатила недоїмку. і чекала штраф і пеню.потім 05.04.19 вона підписали акт у інспектора. 14.05 приходить ППР на суму недоїмки та штраф на цю суму.Штраф вона платить.а потім в електронному кабінеті висить мінусом сума недоїмки.телефонує інспектору і каже сума задвоїлась.а інспектор каже я ж вам казала нічого не подавати.Що робити я не знаю!Питання: Як виправити задвоєння???
|
|
|
 Ранг: Высший разум
Регистрация: 10/12/2010 Сообщений: 823 Благодарностей: 281 Откуда: Киев
|
Anna_@ пишет:Доброго дня!Допоможіть будь-ласка! Склалася така ситуація, що інспектор зателефонувала 20 березня сказала швидко здати УР по ПДВ за січень 2019р.бо там включена неправильно податкова яка зареєстрована з запізненням! Поки бухгалтер думала що робити, інспектор виписала акт 22.03.19 і сказала цьому бухгалтеру нічого не здавати.Але бухгалтер все одно здала звіт 22.03.19р.. Здавши звіт вона заплатила недоїмку. і чекала штраф і пеню.потім 05.04.19 вона підписали акт у інспектора. 14.05 приходить ППР на суму недоїмки та штраф на цю суму.Штраф вона платить.а потім в електронному кабінеті висить мінусом сума недоїмки.телефонує інспектору і каже сума задвоїлась.а інспектор каже я ж вам казала нічого не подавати.Що робити я не знаю!Питання: Як виправити задвоєння??? Повернути звіт в той вигляд, в якому він був до подання УР шляхом подання нового УР і перевірити розрахунки в кабінеті.
|
|
|
|
якщо подати УР то яка можливість перевірок???Не дуже хотілося б щоб перевіряли!
|
|
|

Ранг: Акула НКУ
Регистрация: 7/19/2011 Сообщений: 7,355 Благодарностей: 6,287 Откуда: Kyiv
|
ИринаК пишет:Anna_@ пишет:Доброго дня!Допоможіть будь-ласка! Склалася така ситуація, що інспектор зателефонувала 20 березня сказала швидко здати УР по ПДВ за січень 2019р.бо там включена неправильно податкова яка зареєстрована з запізненням! Поки бухгалтер думала що робити, інспектор виписала акт 22.03.19 і сказала цьому бухгалтеру нічого не здавати.Але бухгалтер все одно здала звіт 22.03.19р.. Здавши звіт вона заплатила недоїмку. і чекала штраф і пеню.потім 05.04.19 вона підписали акт у інспектора. 14.05 приходить ППР на суму недоїмки та штраф на цю суму.Штраф вона платить.а потім в електронному кабінеті висить мінусом сума недоїмки.телефонує інспектору і каже сума задвоїлась.а інспектор каже я ж вам казала нічого не подавати.Що робити я не знаю!Питання: Як виправити задвоєння??? Повернути звіт в той вигляд, в якому він був до подання УР шляхом подання нового УР і перевірити розрахунки в кабінеті. А здавши УР за січень бух включила ту податкову, зареєстровану з запізненням, у деку лютого ?
|
|
|
|
Tasa пишет:ИринаК пишет:Anna_@ пишет:Доброго дня!Допоможіть будь-ласка! Склалася така ситуація, що інспектор зателефонувала 20 березня сказала швидко здати УР по ПДВ за січень 2019р.бо там включена неправильно податкова яка зареєстрована з запізненням! Поки бухгалтер думала що робити, інспектор виписала акт 22.03.19 і сказала цьому бухгалтеру нічого не здавати.Але бухгалтер все одно здала звіт 22.03.19р.. Здавши звіт вона заплатила недоїмку. і чекала штраф і пеню.потім 05.04.19 вона підписали акт у інспектора. 14.05 приходить ППР на суму недоїмки та штраф на цю суму.Штраф вона платить.а потім в електронному кабінеті висить мінусом сума недоїмки.телефонує інспектору і каже сума задвоїлась.а інспектор каже я ж вам казала нічого не подавати.Що робити я не знаю!Питання: Як виправити задвоєння??? Повернути звіт в той вигляд, в якому він був до подання УР шляхом подання нового УР і перевірити розрахунки в кабінеті. А здавши УР за січень бух включила ту податкову, зареєстровану з запізненням, у деку лютого ? Ні вона її ще нікуди не включала!
|
|
|
|
Anna_@ пишет:якщо подати УР то яка можливість перевірок???Не дуже хотілося б щоб перевіряли! Прямої вимоги щодо необхідності в проведенні перевірки платника під час подачі УР нормативка не містить. Фактично, це як повезе. Не думаю, що в Вашому випадку виникне така необхідність.
|
|
|
|
Anna_@ пишет:Tasa пишет:ИринаК пишет:Anna_@ пишет:Доброго дня!Допоможіть будь-ласка! Склалася така ситуація, що інспектор зателефонувала 20 березня сказала швидко здати УР по ПДВ за січень 2019р.бо там включена неправильно податкова яка зареєстрована з запізненням! Поки бухгалтер думала що робити, інспектор виписала акт 22.03.19 і сказала цьому бухгалтеру нічого не здавати.Але бухгалтер все одно здала звіт 22.03.19р.. Здавши звіт вона заплатила недоїмку. і чекала штраф і пеню.потім 05.04.19 вона підписали акт у інспектора. 14.05 приходить ППР на суму недоїмки та штраф на цю суму.Штраф вона платить.а потім в електронному кабінеті висить мінусом сума недоїмки.телефонує інспектору і каже сума задвоїлась.а інспектор каже я ж вам казала нічого не подавати.Що робити я не знаю!Питання: Як виправити задвоєння??? Повернути звіт в той вигляд, в якому він був до подання УР шляхом подання нового УР і перевірити розрахунки в кабінеті. А здавши УР за січень бух включила ту податкову, зареєстровану з запізненням, у деку лютого ? Ні вона її ще нікуди не включала! В такому випадку необхідно подати два УР за січень та лютий
|
|
|
|
ИринаК пишет:Anna_@ пишет:якщо подати УР то яка можливість перевірок???Не дуже хотілося б щоб перевіряли! Прямої вимоги щодо необхідності в проведенні перевірки платника під час подачі УР нормативка не містить. Фактично, це як повезе. Не думаю, що в Вашому випадку виникне така необхідність. І я теж так думаю! І що тепер робити???
|
|
|
|
Anna_@ пишет:ИринаК пишет:Anna_@ пишет:якщо подати УР то яка можливість перевірок???Не дуже хотілося б щоб перевіряли! Прямої вимоги щодо необхідності в проведенні перевірки платника під час подачі УР нормативка не містить. Фактично, це як повезе. Не думаю, що в Вашому випадку виникне така необхідність. І я теж так думаю! І що тепер робити??? Моя точка зору - подавати два УР, за січень сторнувати УР, яке задвоїло нарахування штрафу та пені та другий УР за той період, в якому було з запізненням зареєстровано ПН від постачальника.
|
|
|
 Ранг: Профи
Регистрация: 4/6/2011 Сообщений: 49 Благодарностей: 10 Откуда: Киев
|
Підкажіть букдь-ласка чи потрібно здавати декларацію з ПДВ якщо у звітному місяці непроводилась діяльність. Дякую
|
|
|
 Ранг: Гений
Регистрация: 10/27/2015 Сообщений: 491 Благодарностей: 232 Откуда: Киев
|
RLD пишет:Підкажіть букдь-ласка чи потрібно здавати декларацію з ПДВ якщо у звітному місяці непроводилась діяльність. Дякую Якщо немає ніяких залишків від"ємного значення, то можна не подавати.
|
|
|
 Ранг: Мастер
Регистрация: 2/2/2019 Сообщений: 67 Благодарностей: 0 Откуда: Харьков
|
ЛюдмилаВас пишет:RLD пишет:Підкажіть букдь-ласка чи потрібно здавати декларацію з ПДВ якщо у звітному місяці непроводилась діяльність. Дякую Якщо немає ніяких залишків від"ємного значення, то можна не подавати. А якщо є податкові накладні, котрі ще не показувались, можна не подавати, не хочу показувати від'ємне значення? ми беремо матеріали, але діяльності ще нема?!
|
|
|
|
ось таке знайшла по цьому! "В случае, если налогоплательщиком хозяйственная деятельность в течение отчетного (налогового) периода не проводилась и отсутствуют показатели, которые подлежат декларированию (в том числе суммы отрицательного значения предыдущих периодов), то декларация за такой отчетный (налоговый) период на основании п. 49.2 ст . 49 Налогового кодекса не подается."
|
|
|

Регистрация: 2/17/2014 Сообщений: 3,162 Благодарностей: 3,315 Откуда: Бухгалтерія
|
подавайте. вони все одно штрафують, мотивуючи це тим, що не знають чи була у вас діяльність
|
Никому-ничего она (ЖЕНЩИНА) не должна. Ее должны любить и хвалить просто так, только потому, что она есть. (с) koty
ВРУ думає, що приймає закони, а народ - що наркотики
|
|
|
Natalenna пишет:подавайте. вони все одно штрафують, мотивуючи це тим, що не знають чи була у вас діяльність Падавать пустую?
|
|
|
 Ранг: Гений
Регистрация: 10/27/2015 Сообщений: 491 Благодарностей: 232 Откуда: Киев
|
Lena300983 пишет:ЛюдмилаВас пишет:[quote=RLD]Підкажіть букдь-ласка чи потрібно здавати декларацію з ПДВ якщо у звітному місяці непроводилась діяльність. Дякую Якщо немає ніяких залишків від"ємного значення, то можна не подавати. А якщо є податкові накладні, котрі ще не показувались, можна не подавати, не хочу показувати від'ємне значення? ми беремо матеріали, але діяльності ще нема?
Регистрация: 2/17/2014 Сообщений: 3,162 Благодарностей: 3,315 Откуда: Бухгалтерія
|
Lena300983 пишет:Natalenna пишет:подавайте. вони все одно штрафують, мотивуючи це тим, що не знають чи була у вас діяльність Падавать пустую? так пусту. я знаю випадки коли податкова штрафувала, незважаючи на норму ПКУ, приведену вище
|
Никому-ничего она (ЖЕНЩИНА) не должна. Ее должны любить и хвалить просто так, только потому, что она есть. (с) koty
ВРУ думає, що приймає закони, а народ - що наркотики
|
|
|