|

Ранг: Светоч мысли
Регистрация: 2/28/2012 Сообщений: 3,121 Благодарностей: 1,941 Откуда: Черкассы
|
|
Мы ходим на работу, которую ненавидим чтобы купить вещи, которые нам не нужны. © Бойцовский клуб
|
|
Ранг: Ученик
Регистрация: 1/25/2019 Сообщений: 3 Благодарностей: 0 Откуда: полтава
|
Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк.
|
|
|

Регистрация: 7/6/2017 Сообщений: 1,279 Благодарностей: 929 Откуда: Запорожье
|
Лариса_V пишет:Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк. У меня была аналогичная ситуация в мае: два раза зашли деньги от покупателя по одному счету, я в этот же день ему вторую оплату вернула. Ни налоговую, ни расчет корректировки выписывать не буду.
|
|
|

|
КамЛ пишет:Лариса_V пишет:Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк. У меня была аналогичная ситуация в мае: два раза зашли деньги от покупателя по одному счету, я в этот же день ему вторую оплату вернула. Ни налоговую, ни расчет корректировки выписывать не буду. я тоже ничего не выписываю, если сразу же отправляю деньги обратно
|
Бабы которые жрут и не толстеют - ведьмы !!!! ОДНОЗНАЧНО !!!
|
|
 Ранг: Мыслитель
|
Лариса_V пишет:Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк. Подскажите пожалуйста, а сколько дней на возврат чтобы не выписывать налоговую с февраля 2019 г. ?
|
|
|

Ранг: Высший разум
Регистрация: 12/21/2017 Сообщений: 631 Благодарностей: 353 Откуда: Киев
|
БНаташа пишет:Лариса_V пишет:Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк. Подскажите пожалуйста, а сколько дней на возврат чтобы не выписывать налоговую с февраля 2019 г. ? Нашла! Теж зацікавилась! https://news.dtkt.ua/taxation/pdv/54404
|
Тот, у кого в Душе светит Солнце, будет видеть Солнце даже в самый хмурый день!
|
|
 Ранг: Гений
Регистрация: 10/18/2013 Сообщений: 432 Благодарностей: 17 Откуда: Одесса
|
КамЛ пишет:Лариса_V пишет:Ребекка пишет:помилково перерахували кошти не тому постачальнику, в той же день вони були повернуті на рахунок. Чи потрібно виписувати податкову накладну і коригування? Яка відповідь на це питання на сьогодні? Адже з лютого 2019 року не діє норма щодо повернення коштів у 5-ти денний строк. У меня была аналогичная ситуация в мае: два раза зашли деньги от покупателя по одному счету, я в этот же день ему вторую оплату вернула. Ни налоговую, ни расчет корректировки выписывать не буду. Зверніть увагу! Податківці у консультації від 15.03.2019 р.№1069/6/99-99-15-03-02-15/ІПК роз’яснюють, що при зарахуванні помилкових коштів податкова накладна не складається за умови дотримання таких вимог: 1) відсутні будь-які договірні відносини на постачання товарів (послуг) між отримувачем коштів і особою, що перерахувала такі кошти; 2) помилкові кошти повернено платнику у встановлений чинним законодавством термін. Як було зазначено вище, наразі термін повернення помилково зарахованих коштів не встановлено. Если не было до этого никаких договорных отношений можно и не выписывать НН. Но, это скорее всего позиция очень смелых налогоплательщиков :) При проверке у меня на ошибочные зачисления и возвраты всегда очень пристально обращали внимание, особенно если суммы значительные.
|
|
|
|