|

Ранг: Акула НКУ
Регистрация: 7/19/2011 Сообщений: 7,345 Благодарностей: 6,283 Откуда: Kyiv
|
scs пишет:так лише на 1 тис грн,от тільки я думала,якщо я не протермінувала термін сплати,то штраф 3% нараховувати не потрібно, а не підкажете от цей штраф 3% він списується з пдв рахунка? Я в грудні саме 3% платила з бюджетного рахунка (недоїмка по ПДВ знімається з СЕА, але у вас була подача до закінчення полати ПЗ) А ви не оплатили ці 30 грн ? А що у вас у кабінеті відображено ? Ви в УРі показували цю графу ?
|
|
|
 Ранг: Гений
|
в уточнюючому не нарахувала цих 30 грн,тепер інспектор просить подати уточнення і нарахувати собі лише тих 30 грн штрафу
|
|
|

|
scs пишет:в уточнюючому не нарахувала цих 30 грн,тепер інспектор просить подати уточнення і нарахувати собі лише тих 30 грн штрафу Так і зробіть уточнюючу
|
|
|
Ранг: Ученик
|
Коллеги , добрый вечер. Уточняю Деку по НДС за январь и март 2018 ( на -200 грн и +200 грн НК. В январь включила ошибочную НН , в март включила корректировку к ней) . Деки январь,февраль, март- минусовые. И какой-то тупой ступор наступил)) В деку апреля нужно будет переносить данные Деки Марта до уточнения? (Поскольку стр 16.2 =0 по итогам двух уточненок) и февраль не уточняю вообще, т.к. ошибка не повлияла на расчеты с бюджетом ?
Спасибо !
|
|
|

Ранг: Мудрец
Регистрация: 2/29/2012 Сообщений: 111 Благодарностей: 16 Откуда: Львов
|
Доброго дня, колеги! Чи можете підказати, як краще діяти в даній ситуації: 1. В декларації за листопад 2017р не була вказана сума по ВМД, щоб не було мінуса в декларації 2. Виправити помилку можна лише шляхом подання трьох УР - за 11 і 12 2017 та січень 2018
Чи немає зараз внутрішнього правила по призначення перевірки після 3-х УР? Коли я зможу використати дану суму по розрахунках ПДВ ? в червні 2018 року? Завчасно дякую за інформацію.
|
|
|

Ранг: Светоч мысли
Регистрация: 2/28/2012 Сообщений: 3,122 Благодарностей: 1,941 Откуда: Черкассы
|
dalerin пишет:Доброго дня, колеги! Чи можете підказати, як краще діяти в даній ситуації: 1. В декларації за листопад 2017р не була вказана сума по ВМД, щоб не було мінуса в декларації 2. Виправити помилку можна лише шляхом подання трьох УР - за 11 і 12 2017 та січень 2018
Чи немає зараз внутрішнього правила по призначення перевірки після 3-х УР? Коли я зможу використати дану суму по розрахунках ПДВ ? в червні 2018 року? Завчасно дякую за інформацію.
а чому Ви так мінуса боїтеся? В лютому подавала більше трьох УР- поки що, ТТТ, без перевірки
|
Мы ходим на работу, которую ненавидим чтобы купить вещи, которые нам не нужны. © Бойцовский клуб
|
|

|
Ясно, дякую. Це старій пам'яті, все по нормах навантаження :-) Але суму я можу використати лише у червні? Тобто платити ПДВ за травень на казначейський рахунок доведеться без її врахування?
|
|
|
 Ранг: Просвещенный
Регистрация: 4/15/2011 Сообщений: 168 Благодарностей: 26 Откуда: Chernigov
|
добрый день, подскажите пожалуйста, только сейчас обнаружила, что в данной декларации за март, строка 21 есть, а додатка 2 нет. это как исправить?
|
|
|

|
senia пишет:добрый день, подскажите пожалуйста, только сейчас обнаружила, что в данной декларации за март, строка 21 есть, а додатка 2 нет. это как исправить? Зазвичай програма для подачі ел.звітності "ругається" на такі нестиковки... Ну якщо у вас така справді ситуація - подаєте УР за 03 м-ць + Дод 2 до неї, здається "новий" (робила пару років назад, вже не пам"ятаю..) У Урі дублюєте всі рядки по І та ІІ розділах поданої деки - звісно, що він буде нульовий...
|
|
|

|
Доброго дня, колеги! Чи можете підказати, як заповнювати в податкову заяву, щоб повернути кошти з ІКП на ПДВ рахунок? Кошти там з'явились після подання УР за минули періоди. і чи реально це зробити?
|
|
|
 Ранг: Оракул
Регистрация: 1/4/2018 Сообщений: 228 Благодарностей: 127 Откуда: Киев
|
dalerin пишет:Доброго дня, колеги! Чи можете підказати, як заповнювати в податкову заяву, щоб повернути кошти з ІКП на ПДВ рахунок? Кошти там з'явились після подання УР за минули періоди. і чи реально це зробити? Подаєете заяву в довільній формі. Я перераховувала за якими уточнюючими на які суми. Вказувала загальну суму і реквізити куди перерахувати. Реально гроші зарахували на протязі місяця на ел. рахунок. І тільки на ел.рахунок. https://i.factor.ua/ukr/journals/buh911/2016/may/issue-18-19/article-17558.html
|
|
|
|
Здравствуйте! Прошу помощи.) Нашла ошибку в оприходовании ГТД за ноябрь прошлого года - занижена сумма кредита. Забыть о полутора тысячах и не морочить голову уточненками либо исправлять?
|
|
|
 Ранг: Оракул
Регистрация: 1/4/2018 Сообщений: 228 Благодарностей: 127 Откуда: Киев
|
Юлія Д пишет:Здравствуйте! Прошу помощи.) Нашла ошибку в оприходовании ГТД за ноябрь прошлого года - занижена сумма кредита. Забыть о полутора тысячах и не морочить голову уточненками либо исправлять? я бы делала уточнёнку. в ГТД у вас сумма указана правильно, ошибка в учёте и в декларации. У вас же не корректировка к ГТД.
|
|
|
|
|
|
|

|
Лебедь пишет:dalerin пишет:Доброго дня, колеги! Чи можете підказати, як заповнювати в податкову заяву, щоб повернути кошти з ІКП на ПДВ рахунок? Кошти там з'явились після подання УР за минули періоди. і чи реально це зробити? Подаєете заяву в довільній формі. Я перераховувала за якими уточнюючими на які суми. Вказувала загальну суму і реквізити куди перерахувати. Реально гроші зарахували на протязі місяця на ел. рахунок. І тільки на ел.рахунок. https://i.factor.ua/ukr/journals/buh911/2016/may/issue-18-19/article-17558.html Так, вийшло повернути гроші на ПДВ рахунок, подала заяву 18 травня, сьогодні кошти повернули на ПДВ рахунок.
|
|
|

Регистрация: 7/6/2017 Сообщений: 1,281 Благодарностей: 930 Откуда: Запорожье
|
А каким образом подавали заявление: возили в бумажном виде или подавали через электронный кабинет?
|
|
|

|
КамЛ пишет:А каким образом подавали заявление: возили в бумажном виде или подавали через электронный кабинет? Я робила заказним листом через укрпошту.
|
|
|

Регистрация: 7/6/2017 Сообщений: 1,281 Благодарностей: 930 Откуда: Запорожье
|
dalerin пишет:КамЛ пишет:
А каким образом подавали заявление: возили в бумажном виде или подавали через электронный кабинет?
Я робила заказним листом через укрпошту. А я как-то с почтой не дружу, не доверяю ей.
|
|
|
|
Добрый день, помогите пожалуйста разобраться, не сталкивалась с такой ситуацией делаю УР, в котором уменьшаю и НО (ошибочно включенные н/н) и НК в итоге получается, что сумма НДС по УР на 26грн меньше чем по Декларации (р.18), т.е в УР 26грн с минусом в гр.6 р.18 нужно ли в рядках с 18.1 по 21 каким то образом показывать эти 26грн? и подавать ли еще какой додаток кроме дод.5 ?
|
|
|
 Ранг: Высший разум
Регистрация: 1/14/2011 Сообщений: 749 Благодарностей: 99 Откуда: Харьков
|
iryna1820 пишет:Добрый день, помогите пожалуйста разобраться, не сталкивалась с такой ситуацией делаю УР, в котором уменьшаю и НО (ошибочно включенные н/н) и НК в итоге получается, что сумма НДС по УР на 26грн меньше чем по Декларации (р.18), т.е в УР 26грн с минусом в гр.6 р.18 нужно ли в рядках с 18.1 по 21 каким то образом показывать эти 26грн? и подавать ли еще какой додаток кроме дод.5 ? если в деке минус тогда + Дод. 2 и надо заполнить доп окошко ну и соотв. строки
|
|
|
|