|
 Ранг: Гений
Регистрация: 10/27/2015 Сообщений: 478 Благодарностей: 229 Откуда: Киев
|
Nelli-Nelli пишет:AV_VISH пишет:Добрий день! Допоможіть, будь ласка, прийшло рішення про відмову в реєстрації податкової. Підстава - Ненадання платником податку копій документів - Первинні документи... Подаємо скаргу. Немаю уявлення які первинні документи можна ще подати. І що писати у скарзі. Підкажіть будь ласка. Нова фірма, перша операція - послуги з ремонту приладу. Виконували власними силами. Компанія представник в Україні швейцарської фірми яка є постачальником даних приладів. Підкладали агентський договір зі швейцарською фірмою, листи про те, що працівники проходили навчання і мають право виконувати ремонт приладів на території України, Договір з контрагентом, акт приймання-передачі послуг, наказ і посвідки про відрядження працівників на об'єкт для надання послуг. звіти про відрядження. Що ще вони від нас хочуть, яких первинних документів може не вистачати? Мої припущення: основні засоби, 20-опп, приміщення арендована чи власне,чисельність штату, КВЕДи організації, лист із розжовуванням всіх документів попунктно, про економічну доцільність відкриття підприємства та планування сплати податків. І які вони лохи, що заважають фірмі платити мільйонні податки в бюджет.  ну, якось красиво, що мішають заробляти. Думаю, тут головне лист із посиланням на копії . А і розписати які первинні документи, коли фірма нова і тільки починає розвиватись?За новими правилами не розблоковувала, щоб точно все пояснити. А якщо, ви знаходитесь в "ризикових"- то спершу знімати цю ознаку! І тільки потім розблокувувати ПН.
|
|
|
Регистрация: 6/14/2010 Сообщений: 354 Благодарностей: 87 Откуда: г. Запорожье
|
Подскажите пожалуйста. решение ком. датировано 4.11, а в кабинет пришло сообщение 6.11. Когда граничный срок подачи СКАРГИ.
|
|
|
 Ранг: Мудрец
Регистрация: 3/29/2018 Сообщений: 102 Благодарностей: 43 Откуда: odessa
|
Народ! В эл кабинете в разделе Відповідность критеріям ризиковости помилка обробки запиту. И так неделю уже. Меняют критерии? Или это только мое предприятие? Бояться или нет?
|
|
|

Регистрация: 6/7/2012 Сообщений: 344 Благодарностей: 107 Откуда: Город мечта
|
Нет не только ваше, я по своим 2 не могу посмотреть эти критерии(((((
|
Я много смеюсь, потому что мне нравится смеяться, но все, что я говорю - абсолютно серьезно!
|
|
 Ранг: Высший разум
|
Якщо комісія регіонального рівня прийме рішення про врахування Таблиці, а через декілька днів комісія центрального рівня прийме рішення про неврахування. То чи можна зареєструвати накладну в цей період?
Колега повідомляє, що в нього регіональна комісія враховує, а через декілька днів комісія центрального рівня надсилає рішення про неврахування. Проміжок часу був 4 дні.
|
|
|
|
Не врахували мою таблицю знову Вийшло так, що регіональна комісія врахувала її ще вчора, але в кабінеті не засвітилось їх рішення, хоч я і чекав цього моменту, щоб подати накладну на реєстрацію. А сьогодні комісія центрального рівня ДПС України прийняла рішення про не врахування вже врахованої таблиці і це рішення з'явилось в кабінеті. Телефонував в регіональну комісію, сказали, що моє пояснення їм сподобалось Що робити, подавати ще? У мене ідея фікс, подати свою накладну на реєстрацію одразу після рішення регіональної комісії про врахування моєї таблиці, але до рішення ДПС України От питання, чого в кабінеті так і не з'явилось рішення регіональної комісії? Я наразі бачу рішення про неврахування таблиці від ДПС України, в якому є посилання на вчорашнє рішення про врахування, останнього я не бачу ні вхідній кореспонденції, ні при перегляді звітності (там лиш квитанція 2 та рішення про не врахування комісії центрального рівня) Доповнення: пояснили мені в обласній комісії, що їх рішення про врахування таблиці набирає чинності через добу після прийняття рішення. Як я зрозумів, якщо вчора прийняли рішення, то сьогодні в 16-00 воно набирає чинності. Але щось це пояснення не корелюється з цим: Цитата:33. Комісії регіонального рівня приймають рішення про врахування або неврахування таблиці даних платника податку, яке протягом пераційного дня стає доступним платнику податку в електронному кабінеті, за формою згідно з додатком 4. Сообщение отредактировано:Tuesday, November 19, 2019 5:34 PM
|
|
|

Ранг: Мудрец
Регистрация: 11/7/2014 Сообщений: 144 Благодарностей: 18 Откуда: Киев
|
maha пишет:Народ! В эл кабинете в разделе Відповідность критеріям ризиковости помилка обробки запиту. И так неделю уже. Меняют критерии? Или это только мое предприятие? Бояться или нет? 21 октября мы подали письмо о снятии критерия, (прошли проверку), и ждали снятия. В этот период 13 ноября, ( критерий у нас был с 2018) исчезла вся инфа, обрадовались, что сняли. Налоговую заблокировали, вчкра в кабинете опять высветился критерий... а сегодня пришел ответ на наше письмо от 21.10 - переписали весь порядок и внизу, мол,смотрите, вся инфа в кабинете.... Это просто отписка, чтоб тянуть время. Кто в теме, опять подавать письмо?
|
|
|
Ранг: Ученик
|
Innavlada пишет:maha пишет:Народ! В эл кабинете в разделе Відповідность критеріям ризиковости помилка обробки запиту. И так неделю уже. Меняют критерии? Или это только мое предприятие? Бояться или нет? 21 октября мы подали письмо о снятии критерия, (прошли проверку), и ждали снятия. В этот период 13 ноября, ( критерий у нас был с 2018) исчезла вся инфа, обрадовались, что сняли. Налоговую заблокировали, вчкра в кабинете опять высветился критерий... а сегодня пришел ответ на наше письмо от 21.10 - переписали весь порядок и внизу, мол,смотрите, вся инфа в кабинете.... Это просто отписка, чтоб тянуть время. Кто в теме, опять подавать письмо? Подача писем на снятие Критерия 1.6 Вам ничего не даст. Не снимут. Мы также уже год в 1.6 Критериев по ДФС г.Киев, и сколько не подавали писем какие мы хорошие хоть на страницу хоть на 3, толку никакого. Выход только один - подавать жалобу на БИЗНЕС-ОМБУДСМЕНА. Налоговая побаивается их, и когда от БИЗНЕС-ОМБУДСМЕНА приходит им запрос на законность включения Комиссией в п.п.1.6 Критериев, они обычно сразу выводят с Критериев, чтоб у них не затребовали документы по которым включили в Критерии. Попробуйте !!!! Еще метод - суд, но это долго и безрезультатно. Даже если суд выдаст Решение в Вашу пользу о выводе с Критериев, то налоговая тупо не исполняет такие Решения. Или выведет на день по Решению суда, а потом обратно решением Комиссии внесет в список.
|
|
|

Ранг: Светоч мысли
|
Николаич пишет:Innavlada пишет:maha пишет:Народ! В эл кабинете в разделе Відповідность критеріям ризиковости помилка обробки запиту. И так неделю уже. Меняют критерии? Или это только мое предприятие? Бояться или нет? 21 октября мы подали письмо о снятии критерия, (прошли проверку), и ждали снятия. В этот период 13 ноября, ( критерий у нас был с 2018) исчезла вся инфа, обрадовались, что сняли. Налоговую заблокировали, вчкра в кабинете опять высветился критерий... а сегодня пришел ответ на наше письмо от 21.10 - переписали весь порядок и внизу, мол,смотрите, вся инфа в кабинете.... Это просто отписка, чтоб тянуть время. Кто в теме, опять подавать письмо? Подача писем на снятие Критерия 1.6 Вам ничего не даст. Не снимут. Мы также уже год в 1.6 Критериев по ДФС г.Киев, и сколько не подавали писем какие мы хорошие хоть на страницу хоть на 3, толку никакого. Выход только один - подавать жалобу на БИЗНЕС-ОМБУДСМЕНА. Налоговая побаивается их, и когда от БИЗНЕС-ОМБУДСМЕНА приходит им запрос на законность включения Комиссией в п.п.1.6 Критериев, они обычно сразу выводят с Критериев, чтоб у них не затребовали документы по которым включили в Критерии. Попробуйте !!!! Еще метод - суд, но это долго и безрезультатно. Даже если суд выдаст Решение в Вашу пользу о выводе с Критериев, то налоговая тупо не исполняет такие Решения. Или выведет на день по Решению суда, а потом обратно решением Комиссии внесет в список. У нас аналогичная ситуация,по решению вывели и в тот же день ввели по-новому.
|
|
|

|
Коллеги, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с блокировкой налоговых у вновь созданных предприятий? Зарегистрированы плательщиком НДС с 01.11.19 г. Подавала несколько раз Таблицу с описанием деятельности и документами - данные не учитывают((( Боюсь кидать налоговые на регистрацию
|
|
|
|
Вик@ пишет:Коллеги, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с блокировкой налоговых у вновь созданных предприятий? Зарегистрированы плательщиком НДС с 01.11.19 г. Подавала несколько раз Таблицу с описанием деятельности и документами - данные не учитывают((( Боюсь кидать налоговые на регистрацию На якому рівні не враховують? Регіональна чи центрального рівня комісія?
|
|
|
|
fgrubin пишет:У мене ідея фікс, подати свою накладну на реєстрацію одразу після рішення регіональної комісії про врахування моєї таблиці, але до рішення ДПС України Спрацювала моя ідея! Зареєстрував я вчора податкову накладну! Вчора розглядали мою таблицю на регіональному рівні, я зателефонував в комісію в 17-30, кажуть врахували знову мою таблицю, підписали її ключами і відправили в 16-00. І знову мені розказали, що воно начебто набуває чинності на слідуючий день в 16-00. Але це вони десь почули зі слів когось з керівників центрального рівня, на своє запитання про цей регламент. Як на мене, це інфа вилами по воді писана, бо ж діє норма Порядку 117 Цитата:пункт 33. Комісії регіонального рівня приймають рішення про врахування або неврахування таблиці даних платника податку, яке протягом операційного дня стає доступним платнику податку в електронному кабінеті, за формою згідно з додатком 4. Але в електронному кабінеті воно знову не доступне і на цю хвилину! Врахував досвід минулого подання і вловив момент, коли на вкладці Перегляд звітності не змінилось кількість Додатків до Таблиці. Було їх 2 в мене, а потім стало 3. В той же час при відкритті документу нічого не змінюється, є лиш сама Таблиця, Квитанція 2 і Додаток-Пояснення). Зателефонував на Пульс по напрямку "0", там мені сказали, що бачать рішення про врахування таблиці. Відправив накладну на реєстрацію, правда з кабінету не вдалось, бо там вчора якісь обмеження доступу були. Відправляв з Сонати. Після відправки ні слуху, ні духу, навіть повідомлення не прийшло. Але потім після 22-00 побачив реєстрацію! Наразі слідкую, чи зарубають мою Таблицю на центральному рівні. Поки не зарубали В мене такі висновки, Рішення про врахування від нас ховають! Але воно набуває чинності в день прийняття! Додам. Соната в мене в демоверсії, я нею користувався багато років, щоб втягувати накладні і ПДВ декларації для відправки. Декілька днів тому оновив її і виявилось, що вже не можливо ПДВ декларації та накладні втягувати. Але на сайті в он-лайн режимі компанія дала мені ще місяць покористуватись і вже не в обмеженому, а в повному функціоналі! За що їм велике Дякую!
|
|
|
|
Додам. Три рази я подавав Таблицю!
|
|
|

|
fgrubin пишет:Вик@ пишет:Коллеги, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с блокировкой налоговых у вновь созданных предприятий? Зарегистрированы плательщиком НДС с 01.11.19 г. Подавала несколько раз Таблицу с описанием деятельности и документами - данные не учитывают((( Боюсь кидать налоговые на регистрацию На якому рівні не враховують? Регіональна чи центрального рівня комісія? на регіональному - ГУ ДПС у Шевченківському районі міста Києва((((
|
|
|
|
Вик@ пишет: на регіональному - ГУ ДПС у Шевченківському районі міста Києва((((
А ви з ними не спілкувались?
|
|
|

Регистрация: 5/31/2015 Сообщений: 489 Благодарностей: 246 Откуда: Полтава
|
Вик@ пишет:fgrubin пишет:Вик@ пишет:Коллеги, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с блокировкой налоговых у вновь созданных предприятий? Зарегистрированы плательщиком НДС с 01.11.19 г. Подавала несколько раз Таблицу с описанием деятельности и документами - данные не учитывают((( Боюсь кидать налоговые на регистрацию На якому рівні не враховують? Регіональна чи центрального рівня комісія? на регіональному - ГУ ДПС у Шевченківському районі міста Києва(((( Вибачайте, може, я не в темі. Але пригадується мені, що таблиця не буде розглядатись ДО блокування ПН. А далі - як повезе... Чи щось змінилось?
|
|
|
|
Nelli-Nelli пишет: Вибачайте, може, я не в темі. Але пригадується мені, що таблиця не буде розглядатись ДО блокування ПН. А далі - як повезе... Чи щось змінилось?
Змінилось. Вся моя історія вищенаведена є саме про попередню подачу Таблиці для упередження блокування накладних. Регіональка комісія два рази врахувала мою Таблицю без зупинених попередньо накладних. Але комісія центрального рівня два рази потім не врахувала таблицю з посиланням на рішення про врахування. Сьогодні о 14:48 з'явилось Рішення про не врахування моєї третьої таблиці! Але я встиг зареєструвати податкову накладну в проміжок часу між рішенням про врахування регіональною комісією і рішенням про не врахування комісією центральною рівня. Рішення про врахування в кабінеті нема, про нього є лиш згадка в рішенні про не врахування Нащо його ховати від нас?
|
|
|

|
fgrubin пишет:Вик@ пишет: на регіональному - ГУ ДПС у Шевченківському районі міста Києва((((
А ви з ними не спілкувались? а що з ними спілкуватись, якщо підприємство тільки зареєстроване з 01.11.19 р., хотілось підстрахуватись від блокування...
|
|
|

Ранг: Светоч мысли
Регистрация: 1/30/2015 Сообщений: 2,073 Благодарностей: 3,940 Откуда: Запорожье
|
Вик@ пишет:fgrubin пишет:Вик@ пишет: на регіональному - ГУ ДПС у Шевченківському районі міста Києва((((
А ви з ними не спілкувались? а що з ними спілкуватись, якщо підприємство тільки зареєстроване з 01.11.19 р., хотілось підстрахуватись від блокування... Если у вас в кабинете в разделе мониторинг ПН/РК - Соответствие критериям стоит блокировка, то ничего регистрироваться не будет, пока её не снимут. У нас новые предприятия были на одном месяц была блокировка, на другом около двух месяцев. Мы не работали просто в этот период.
|
В любых делах при максимуме сложностей, подход к проблеме все-таки один: Желанье - это множество возможностей, а нежеланье - множество причин. (Эдуард Асадов)
|
|
|
Вик@ пишет: а що з ними спілкуватись, якщо підприємство тільки зареєстроване з 01.11.19 р., хотілось підстрахуватись від блокування...
Ну запитали б хоча б, що їх не влаштовує у ваших поясненнях та додатках до нього? Може там щось не відкривається у них
|
|
|
|