Блокування реєстрації ПН/РК (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 89 разів
Подякували: 119 разів

Повідомлення STO Iryna »

Ірина Я писав:
06 листопада 2023, 12:41
Добрий день. Прийшло з податкової повідомлення про надання додаткових пояснень. Надати додаткову інформацію - пояснення щодо штатної чисельності працівників, що здійснюють господарську діяльність. Коли подавала пояснення перший раз, то вказала чисельність, які посади, додала скан копію штатного розпису. Ми сільськогосподарське підприємство, є в штаті комірник, є тракторист, крім того обробіток землі додатково ще здійснюється іншими агрофірмами на підставі договорів оренди техніки з персоналом. Всі сканкопії договорів з актами та платіжними документами додала. Написала, що на наші 280га землі цього персоналу достатньо. Що вони ще хочуть, не розумію. Хто з таким стикався, підкажіть будь-ласка, що надавати. Єдине, що зробила зараз, це нову штатку із підвищенням окладів, ми планували з січня місяця, але вмовила директора зробити раніше, думаю може допоможе. Дякую
добавьте им еще раз штатное, добавьте отчет есв дф, добавьте приказы на сотрудников, и опишите. И еще раз напишите что дополнительно работа выполняется по договорам оренды

soltan_kosopud
УченикУченик

Повідомлення soltan_kosopud »

Добрий день!
Вперше заблокували ПН, подавала документи на розблокування, отримала відмову.
Маю 2 питання.
Скільки є часу на подання скарги: 10 РОБОЧИХ днів чи КАЛЕНДАРНИХ?
Бо на сайті ДПС бачила і так, і так, тепер не розумію...
При поданні скарги подавати знов всі ті самі документи, чи додати тільки нові, чи взагалі не можна додавати нові?
Підкажіть, бо я в же на грані нервового зриву від того пошуку інформації :stars:

Эти реестры
Гений
Гений
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 55 разів

Повідомлення Эти реестры »

Всім добрий день! Подала втретє таблицю даних, особливо не сподівалась на успіх. Тому сьогодні вирішила подати Повідомлення про надання пояснень. Через 20 хвилин після подачі Повідомлення прийшла 3я квитанція про врахування таблиці!!АЛІЛЛУЯ!! Але раділа я недовго. Є таке правило, що в разі відмови в реєстрації по Повідомленню, автоматичної реєстрації по врахованій таблиці не буде, якщо відмова прийде раніше 5 р дня після врахування таблиці. Тепер сідіти і труситися!Або ридати!(( Як раз в один день крайній строк автоматичної реєстрації по Таблиці і розгляду Повідомлення!
Як з практики довго розглядають зараз Повідомлення в місті Києві наприклад? Це 5 робочих дній чи більше?
Востаннє редагувалось 14 листопада 2023, 12:20 користувачем Эти реестры, всього редагувалось 1 раз.

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 89 разів
Подякували: 119 разів

Повідомлення STO Iryna »

soltan_kosopud писав:
10 листопада 2023, 13:34
Добрий день!
Вперше заблокували ПН, подавала документи на розблокування, отримала відмову.
Маю 2 питання.
Скільки є часу на подання скарги: 10 РОБОЧИХ днів чи КАЛЕНДАРНИХ?
Бо на сайті ДПС бачила і так, і так, тепер не розумію...
При поданні скарги подавати знов всі ті самі документи, чи додати тільки нові, чи взагалі не можна додавати нові?
Підкажіть, бо я в же на грані нервового зриву від того пошуку інформації :stars:
до войны мы старались вложится в 10 календарных от греха подальше)
а по поводу документов, то мы подавали все которые были, + описание и документы из-за которых отказали, и скарги принимали, НО если отказали из-за ризиковости контрагента то и в скарге откажут

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

Доброго дня!Заблокували ПН і хочемо подати скаргу в ДПС ,може хтось поділитися зразком пояснюючої ?

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

zoltan писав:
24 листопада 2023, 14:03
Доброго дня!Заблокували ПН і хочемо подати скаргу в ДПС ,може хтось поділитися зразком пояснюючої ?
Отримали рішення про відмову? Пишете все те, що описували для розблокування+ додаєте доки, якщо є.
Якщо на розблокування не подавали, то нема й на що скаржитись.
Поки що при блокуванні одна процедура. Подача на розблокування, рішення , скарга в разі відмови.

Ольга Ольга
УченикУченик

Повідомлення Ольга Ольга »

Доброго ранку. допопомжіть мені будь ласка розібратися, що я роблю не так :dash:
На заблоковану ПН було подано повідомлення про підтвердження реальності здійснення операцій, на що отримала повідомлення про необхідніть надання додаткових пояснень. Все, що необхдно доробила та подаю через Повідомлення про надання додаткових пояснень (форма J13078), відправляю сьомий разі приходть одна і та ж відповідь "Повіідомлення про подання додаткових пояснень №... від 26.11.2023р. не прийнято до розгляду : по ПН №1 від 01.11.2023р вжее є прийняте до розгляду/розглянуте Повідомлення №... від 21.11.2023р (це саме те повідомлення про необхідність подання додаткових пояснень)". Як мені подати додаткові поянення на це повідомлення????

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Ольга Ольга писав:
26 листопада 2023, 11:58
Доброго ранку. допопомжіть мені будь ласка розібратися, що я роблю не так :dash:
На заблоковану ПН було подано повідомлення про підтвердження реальності здійснення операцій, на що отримала повідомлення про необхідніть надання додаткових пояснень. Все, що необхдно доробила та подаю через Повідомлення про надання додаткових пояснень (форма J13078), відправляю сьомий разі приходть одна і та ж відповідь "Повіідомлення про подання додаткових пояснень №... від 26.11.2023р. не прийнято до розгляду : по ПН №1 від 01.11.2023р вжее є прийняте до розгляду/розглянуте Повідомлення №... від 21.11.2023р (це саме те повідомлення про необхідність подання додаткових пояснень)". Як мені подати додаткові поянення на це повідомлення????
а номер який Ви указиваєте? Треба той що на останній квітації був

Cvitla
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Cvitla »

Симпа писав:
27 листопада 2023, 12:42
Ольга Ольга писав:
Ольга Ольга чи вдалося вам подати повідомлення про надання дод документів?
підкажіть, будь ласка, який номер потрібно вказувати?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

Cvitla писав:
01 грудня 2023, 11:44
Симпа писав:
27 листопада 2023, 12:42
Ольга Ольга писав:
Ольга Ольга чи вдалося вам подати повідомлення про надання дод документів?
підкажіть, будь ласка, який номер потрібно вказувати?
Та ніякий якийсь особливий номер не треба ставити,у мене був номер 1 і повідомлення про додаткові пояснення прийнялося

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”