Сбой мабуть якійсь. У мене був інший випадок: додаток прийшов про розблокування, а ел.каб. пишеться що прийшло рішення но...." і не розблоковується.Звонила 007 , відповіли глюк і такого бути не може і дійсно через якийсь час усе стало норм.

Сбой мабуть якійсь. У мене був інший випадок: додаток прийшов про розблокування, а ел.каб. пишеться що прийшло рішення но...." і не розблоковується.Звонила 007 , відповіли глюк і такого бути не може і дійсно через якийсь час усе стало норм.
Періодично - десь раз на місяць, як не додивлюсь що не було ще "входу" кода, блокують саме з цією причиною....Popen писав: ↑26 грудня 2023, 14:43Любі друзі! От і до мене дійшло "диявольське" зупинення: "обсяг постачання перевищує залишки"...
Хто може покроково розказати алгорітм дій? Або якусь ссилку киньте на алгорітм дій!!! Зараз усе нове, а я в останній раз відписувався аж в кінці 2022...
P.S. І ще... Як я розумію, тепер якісь мої інші ПН і РК посилати на регіння не має сенсу ?
От! А що повинно в пакет входити? Там якісь нові форми ввели...Tasa писав: ↑26 грудня 2023, 15:01Періодично - десь раз на місяць, як не додивлюсь що не було ще "входу" кода, блокують саме з цією причиною....
Чекаю вхідну - і далі все як завичай...
Збираю пакет, пишу пояснення...
ЗІ якщо у вас той же код, а його у вас вже у "дифіциті" - то звісно ж не відправляти поки не отримаєте вхід від постачальника...
Алгоритм в принципі той же що і раніше...
Невже пропустила поки хворіла ?Popen писав: ↑26 грудня 2023, 15:14От! А що повинно в пакет входити? Там якісь нові форми ввели...Tasa писав: ↑26 грудня 2023, 15:01Періодично - десь раз на місяць, як не додивлюсь що не було ще "входу" кода, блокують саме з цією причиною....
Чекаю вхідну - і далі все як завичай...
Збираю пакет, пишу пояснення...
ЗІ якщо у вас той же код, а його у вас вже у "дифіциті" - то звісно ж не відправляти поки не отримаєте вхід від постачальника...
Алгоритм в принципі той же що і раніше...
Повернутись до “Податкова накладна”