Помогите,пожалуйста советом!
Я работаю на 2-х разных фирмах.На основной зарплата 1700 грн,на второй по совместительству зарплата 4000 грн.
Имею ли я право на соц.льготу на основном месте работы,если я устроилась по совместительству на другую фирму и там зарплата не попадает под соц.льготу?
Будет ли суммироваться по итогам года среднемесячная зп для права применения соц.льготы?
Налог.соц льгота,если по совместительству зп больше 1710 грн
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
имеете право на НСЛ на основном месте работы.MilaSU писав:Помогите,пожалуйста советом!
Я работаю на 2-х разных фирмах.На основной зарплата 1700 грн,на второй по совместительству зарплата 4000 грн.
Имею ли я право на соц.льготу на основном месте работы,если я устроилась по совместительству на другую фирму и там зарплата не попадает под соц.льготу?
Будет ли суммироваться по итогам года среднемесячная зп для права применения соц.льготы?
суммировать не надо по итогам года среднемесячную (если в течение года в любом из месяцев общий размер дохода (в совокупности на всех местах работы) не превышал 10 мин.зарплат ).
169.1. Перелік податкових соціальних пільг.
З урахуванням норм абзацу першого підпункту 169.4.1 пункту 169.4 цієї статті платник податку має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги:
169.1.1. у розмірі, що дорівнює 100 відсоткам розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи (у розрахунку на місяць), встановленому законом на 1 січня звітного податкового року, – для будь-якого платника податку;
169.2.1. Податкова соціальна пільга застосовується до нарахованого платнику податку місячного доходу у вигляді заробітної плати тільки за одним місцем його нарахування (виплати)
-
- Светоч Мысли
п.176.1є)FyDD писав:А надо ли сдавать годовую деку в гни если два работодателя ?
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 2 рази
Подскажите, НСЛ применяется к доходу не более 1710 грн в виде заработной платы и приравненных к ней доходам. Интересуют приравненные к ней доходы .Что сюда входит ( суточные, командировочные, выплаты по гпд не входят?)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 324 рази
Добрий день. Цікавить наступне питання: прийняли на роботу - інваліда ІІІ групи з дитинства, який працює ще на одному підприємстві на 0,5 ставки, (де його заробітна плата 800грн) і його трудова книжка там. Окрім того, він отримує пенсію, яка зазначена в його посвідчені в розмірі 645 грн. Я так розумію, навіть, якщо він мені приносить довідку з іншої роботи, + наша нарахована ЗП в межах 1710 грн. то надати йому ПСП я не можу?
-
- Светоч Мысли
зарплаты не суммируются со всех мест работы для определения права на НСЛ.aLisa1910 писав:Добрий день. Цікавить наступне питання: прийняли на роботу - інваліда ІІІ групи з дитинства, який працює ще на одному підприємстві на 0,5 ставки, (де його заробітна плата 800грн) і його трудова книжка там. Окрім того, він отримує пенсію, яка зазначена в його посвідчені в розмірі 645 грн. Я так розумію, навіть, якщо він мені приносить довідку з іншої роботи, + наша нарахована ЗП в межах 1710 грн. то надати йому ПСП я не можу?
НСЛ можно применить в одном месте работы по заявлению работника