natamal2 писав: ↑08 лютого 2022, 14:56Добрий день!
Підкажіть, будь ласка! ФОП на загальній системі, діяльності в 2021 не було,він є найманий працівник, за якого все платять. Розумію що потрібно подати "Майн стан з прочерками" без Д1, чи десь вказати дані його з/п? Він ще планує подавати Майн стан на повернення за навчання ПДФО(пільги). Це ж дві окремих будуть декларації про майн стан?
Дякую
ФОП на загальній системі оподаткування. Питання—відповідь.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 1151 раз
- Подякували: 446 разів
В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 823 рази
- Подякували: 683 рази
Шукати можливість підтвердження витрат-видаткові у ФОПів може якісь можна взять, або в юросіб, що є виробниками і можуть продавати за готівку. Безнальних розрахунків, я так розумію, не було?Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 342 рази
- Подякували: 889 разів
Если этот ФОП не плательщик ПДВ и не имеет наёмных - то ничего страшного не трапылось.Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
А как установлен доход в 450 тыс ?? Какие документы на приход ?? ............
Уменьшить податкове навантаження можно только подтверждением расхода !
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Витрат з рахунку ФОПа не було. Тобто можна в якості підтвердження витрат використовувати суто видаткові накладні? Чи обов'язково має бути проплата?Asia Svetlova писав: ↑08 серпня 2022, 13:26Шукати можливість підтвердження витрат-видаткові у ФОПів може якісь можна взять, або в юросіб, що є виробниками і можуть продавати за готівку. Безнальних розрахунків, я так розумію, не було?Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
Дохід підтверджений випискою по рахунку в банку.Андрій61 писав: ↑08 серпня 2022, 15:53Если этот ФОП не плательщик ПДВ и не имеет наёмных - то ничего страшного не трапылось.Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
А как установлен доход в 450 тыс ?? Какие документы на приход ?? ............
Уменьшить податкове навантаження можно только подтверждением расхода !
-
- Профи
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 19 разів
визнання витрат потребує одночасного виконання чотирьох умов: документальне підтвердження + сплата + зв’язок з отриманням доходу + наявність у переліку дозволених витрат у п. 177.4 ПКУ. Тільки при дотриманні всіх цих вимог разом витрати можна визнати.Фисташка писав: ↑09 серпня 2022, 20:03Витрат з рахунку ФОПа не було. Тобто можна в якості підтвердження витрат використовувати суто видаткові накладні? Чи обов'язково має бути проплата?Asia Svetlova писав: ↑08 серпня 2022, 13:26Шукати можливість підтвердження витрат-видаткові у ФОПів може якісь можна взять, або в юросіб, що є виробниками і можуть продавати за готівку. Безнальних розрахунків, я так розумію, не було?Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2394 рази
- Подякували: 752 рази
Судя по вопросу ві не в теме. ПочитайтеФисташка писав: ↑09 серпня 2022, 20:03Витрат з рахунку ФОПа не було. Тобто можна в якості підтвердження витрат використовувати суто видаткові накладні? Чи обов'язково має бути проплата?Asia Svetlova писав: ↑08 серпня 2022, 13:26Шукати можливість підтвердження витрат-видаткові у ФОПів може якісь можна взять, або в юросіб, що є виробниками і можуть продавати за готівку. Безнальних розрахунків, я так розумію, не було?Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
Там собрано много полезной инфы
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 342 рази
- Подякували: 889 разів
Расходные накладные от поставщика - ЭТО И ЕСТЬ подтверждение Ваших расходов! А так же чеки(фискальные) с магазинов и тд......Фисташка писав: ↑09 серпня 2022, 20:03...... можна в якості підтвердження витрат використовувати суто видаткові накладні....Asia Svetlova писав: ↑08 серпня 2022, 13:26Шукати можливість підтвердження витрат-видаткові у ФОПів може якісь можна взять, або в юросіб, що є виробниками і можуть продавати за готівку. Безнальних розрахунків, я так розумію, не було?Фисташка писав: ↑08 серпня 2022, 12:30В травні 2022 ФОП відкрився. Не подали заяву на реєстрацію платником ЄП. Вона думала, що це автоматично робиться. До мене звернулася на початку місяця для ведення бухгалтерії. За період дохід близько 450 тис. грн. Звітність ніяка не подавалась, податки не платились, витрат підтверджених немає. Як діяти в цій ситуації? Чи можна якось зменшити податкове навантаження?
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.