Подскажите!!!!стефания3108 писав: ↑24 січня 2022, 10:07ПОДСКАЖИТЕ. КТО СДАЕТ РОЗРАХУНОК ЧАСТКИ СІЛЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. ДОХОД ОТ РЕАЛИЗАЦИИ ПИСАТЬ БЕЗ НДС? Я ПРАВИЛЬНО ПОНИМАЮ?
Подскажите пожалуйста!! Как правильно?
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 16 разів
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 342 рази
- Подякували: 889 разів
ПОРА Всем заучить: НАЛОГИ не являются НИ ДОХОДОМ НИ РАСХОДОМ любого предприятия/организации !!!стефания3108 писав: ↑26 січня 2022, 15:33Подскажите!!!!стефания3108 писав: ↑24 січня 2022, 10:07ПОДСКАЖИТЕ. КТО СДАЕТ РОЗРАХУНОК ЧАСТКИ СІЛЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. ДОХОД ОТ РЕАЛИЗАЦИИ ПИСАТЬ БЕЗ НДС? Я ПРАВИЛЬНО ПОНИМАЮ?
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
Так, без ПДВ!стефания3108 писав: ↑26 січня 2022, 15:33Подскажите!!!!стефания3108 писав: ↑24 січня 2022, 10:07ПОДСКАЖИТЕ. КТО СДАЕТ РОЗРАХУНОК ЧАСТКИ СІЛЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. ДОХОД ОТ РЕАЛИЗАЦИИ ПИСАТЬ БЕЗ НДС? Я ПРАВИЛЬНО ПОНИМАЮ?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Добрий день! Підкажіть, будь ласка. Чи обов'язково отримувати нові витяги про НГО зем.ділянок в 2022 році ? Чи можна це зробити швидко, безкоштовно? Чи можна використати ті, що є, отримані в 2019 році, та проіндексувати на 1,0 (1,1) (за потребою) на коефіцієнт.
В 2020 і 2021 НГО зем.ділянок у нас не змінювалась.
Питання виникло через Постанову КМУ від 03 листопада 2021 року №1147 "Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок", прочитала в інтернеті, що розрахунок може бути інший і потрібно отримати свіжі витяги.
І друге питання по декларації оренди зем.ділянок, по коефіцієнту НГО. Є господарські двори. Вони відносяться, як я розумію, до несільськогосподарських угідь, але є землями сільськогосподарського призначення. До них використовувати коефіцієнт 1,0 чи 1,1?
Дуже дякую
Питання виникло через Постанову КМУ від 03 листопада 2021 року №1147 "Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок", прочитала в інтернеті, що розрахунок може бути інший і потрібно отримати свіжі витяги.
І друге питання по декларації оренди зем.ділянок, по коефіцієнту НГО. Є господарські двори. Вони відносяться, як я розумію, до несільськогосподарських угідь, але є землями сільськогосподарського призначення. До них використовувати коефіцієнт 1,0 чи 1,1?
Дуже дякую
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 16 разів
Можно и не заказывать, сделать по прошлому году, коэффициент 1,также остался. Но я заказываю онлайн бесплатно.Юлия11 писав: ↑17 лютого 2022, 08:41Добрий день! Підкажіть, будь ласка. Чи обов'язково отримувати нові витяги про НГО зем.ділянок в 2022 році ? Чи можна це зробити швидко, безкоштовно? Чи можна використати ті, що є, отримані в 2019 році, та проіндексувати на 1,0 (1,1) (за потребою) на коефіцієнт.
Дуже дякую
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Дуже дякую Вам.
Так, в декларацію єдиного податку 4 групи господарські двори не входять точно. А в декларацію по оренді зем.ділянок включаються, тільки не можу визначитись, який до них коефіцієнт іде: 1,0 чи 1,1.
Якось мені не зрозуміло: господарські двори-це несільськогосподарські угіддя, але одночасно є землями сільськогосподарського призначення
Так, в декларацію єдиного податку 4 групи господарські двори не входять точно. А в декларацію по оренді зем.ділянок включаються, тільки не можу визначитись, який до них коефіцієнт іде: 1,0 чи 1,1.
Якось мені не зрозуміло: господарські двори-це несільськогосподарські угіддя, але одночасно є землями сільськогосподарського призначення
- Al Shurshun
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 614 разів
- Контактна інформація:
(1) "дворы" - не УГОДЬЯ, т.е. не ПАХОТА, не ПАСТБИЩА, не ЯГОДНИКИ или САДЫ - 1,1Юлия11 писав: ↑17 лютого 2022, 08:41Добрий день! Підкажіть, будь ласка. Чи обов'язково отримувати нові витяги про НГО зем.ділянок в 2022 році ? Чи можна це зробити швидко, безкоштовно? Чи можна використати ті, що є, отримані в 2019 році, та проіндексувати на 1,0 (1,1) (за потребою) на коефіцієнт.
Дуже дякую
(2) закон о денежной оценке говорит Решения об утверждении Технической документации нормативной оценки выполненной РУКОВОДСТВУЯСЬ конкретной методикой вступают в силу не ранее чем за 6 месяцев - т.е. Техническая документация нормативной оценки выполненной РУКОВОДСТВУЯСЬ методикой 1147, будет утверждена местным советом в случшем случае в 2022 року, и вступит в силу ТОЛЬКО по истечении БЮДЖЕТНОГО года в котором было выполнено УТВЕРЖДЕНИЕ Технической документации МЕСТНЫМ советом, а не архивом геокадастра, который по функционалу - центр административной услуги по подготовке ВЫПИСКИ из Технической документации
-
- Ученик
Панство, прошу вибачення за тупізм .....але
скажіть будь ласка: колонка 5 "Ставка податку (% до НГО) Звіту "Податкова декларація платника Єд под 4 група (ЮРО) "ЗВІТНА"
що туди ставити?
щось так затупила, що дах їде
скажіть будь ласка: колонка 5 "Ставка податку (% до НГО) Звіту "Податкова декларація платника Єд под 4 група (ЮРО) "ЗВІТНА"
що туди ставити?
щось так затупила, що дах їде