zubeyko73@i.uaAnd писав:Для реєстрації в фонді ЧАЕС:Діна 1977 писав:Добрий день. Підскажіть будь ласка по чорнобильській відпустці, перший раз у мене. Перечитала купу матеріалу і всеодно купа питань. 1. Графік відпусток тільки на чорнобильців чи можна той графік , що складаю на всіх робочих?
2. На якому бланку подавати у фонд розрахунок відпускних( нічого не знайшла)?
3. Виплачувати відпускні за рахунок підприємства і чекати компенсації? Чи виплачувати тільки після того як виплатить фонд?
4. Податки за чий рахунок?
ПАСПОРТ ДАНИХ ПІДПРИЄМСТВА, Графік відпусток, Список працівників, які мають право на відпустку ЧАЕС.
ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВІДШКОДУВАННЯ ВИТРАТ НА ВІДПУСТКИ ЧАЕС
1. РОЗРАХУНОК ДОДАТКОВИХ ВІДПУСТОК – 3 примірники
2. ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ – 3 примірники
3. Форма 3 - РОЗРАХУНОК ВИДАТКІВ ДЛЯ ВИПЛАТИ КОМПЕНСАЦІЙ – 3 примірники
4. АКТ ЗВІРКИ РОЗРАХУНКІВ – 2 примірники
5. СПИСОК ОСІБ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ СТАНОМ НА ДАТУ НАДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ПО ВІДПУСТКАМ.
Окремий рахунок відкривати не потрібно. Всі податки компенсує фонд ЧАЕС.
скиньте е-мейл, надішю вам зразки документів, але в мене зразки 2018 року. (може щось змінилось)
Чорнобильска відпустка
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
-
- Знаток
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 2 рази
Доброго дня, колеги.
17.01.2020 в УПтаСЗН м. Львів надавала пакет документів по чорнобильським відпусткам. В мене його взяли, але сказали, що в 2020 не передбачено відшкодування чорнобильських відпусток через Мінсоцполітики. Сказали, що на цей рік у них такої статті фінансування немає. Хто буде відшкодовувати - не знають.
Хтось щось знає з цього приводу?
17.01.2020 в УПтаСЗН м. Львів надавала пакет документів по чорнобильським відпусткам. В мене його взяли, але сказали, що в 2020 не передбачено відшкодування чорнобильських відпусток через Мінсоцполітики. Сказали, що на цей рік у них такої статті фінансування немає. Хто буде відшкодовувати - не знають.
Хтось щось знає з цього приводу?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 186 разів
Добрый день.
Пожалуйста, поделитесь образцами платежки и акта сверки для компенсации отпуска ЧАЭС по Печерскому р-ну Киева. allaand@meta.ua
в какой кабинет подавать документы?
Пожалуйста, поделитесь образцами платежки и акта сверки для компенсации отпуска ЧАЭС по Печерскому р-ну Киева. allaand@meta.ua
в какой кабинет подавать документы?