декретні...розбиваю в таблиці 6 по місяцям на 126 днів
,сума в мене 37180 більше максимальної величини на яку нараховується єдиний внесок- 36250 грн,
якщо розбиваю по місячно то виходить що я не доплатила ЄСВ ,як правильно це вказати#g_cray2#
halasky писав:декретні...розбиваю в таблиці 6 по місяцям на 126 днів
,сума в мене 37180 більше максимальної величини на яку нараховується єдиний внесок- 36250 грн,
якщо розбиваю по місячно то виходить що я не доплатила ЄСВ ,як правильно це вказати#g_cray2#
halasky писав:декретні...розбиваю в таблиці 6 по місяцям на 126 днів
Доброго дня! У мене наступна ситуація: наша секретар пішла у декретну відпустку. На час декретної відпустки виконання її обов`язків поклали на іншого працівника. Я прочитала в інструкції, що працівнику, який тимчасово виконує обов`язки, платять 50% від ставки секретаря. т.б, якщо секретар отримувала 6000, то працівнику ми можемо платити лише 3000. Скажіть, будь ласка, чи можемо ми працівнику платит не 50%, а цілу ставку секретаря? (у нас ТОВ). Дякую за допомогу!