Добрий день. У зв'язку з ситуацією в країні наше підприємство не може оплачувати оренду транспорту і приміщення. Можливо хтось вже писав лист для свого орендодавця для зменшення суми оплати за оренду, поділіться зразком. В інтернеті дурня всяка, а в голову нічого не лізе. Буду дуже вдячна.
Буду очень благодарна, если у кого-нибудь есть в эл. виде (что-бы потом распечатать) газета "Все о бух.учете" № 108 от 25.11.16г. спецвыпуск 409 "Горючее, шины, аккумуляторы" или может другое издание по этой теме. Было ДТП авто и нужна литература по списанию.svsor239@gmail.com
Буду очень благодарна, если у кого-нибудь есть в эл. виде (что-бы потом распечатать) газета "Все о бух.учете" № 108 от 25.11.16г. спецвыпуск 409 "Горючее, шины, аккумуляторы" или может другое издание по этой теме. Было ДТП авто и нужна литература по списанию.svsor239@gmail.com
Поделитесь,пожалуйста, статьёй "Звітність «єдинника» при виплаті доходів нерезиденту" из "Вісник. Офіційно про податки" 2 листопада 2019, Субота, №41 (1041) el_shabanova@meta.ua
Добрый день! Коллеги, убедительная просьба, кто подписан на журналы
БУХГАЛТЕР 911АПРЕЛЬ, 2020/№ 15 https://i.factor.ua/journals/buh911/202 ... 07943.html или
НАЛОГИ & БУХУЧЕТАПРЕЛЬ, 2020/№ 28
помогите найти статью в электронном виде –тема Закон Украины от 30.03.2020 г. № 540-ІХ. Сегодня разберемся, какие правовые аспекты нужно учесть тем, кто хочет заняться производством средств, на которые сейчас такой ажиотажный спрос!
И сбросить на почту air_oksana@i.ua, заранее, спасибо!
Добрий день. У зв'язку з ситуацією в країні наше підприємство не може оплачувати оренду транспорту і приміщення. Можливо хтось вже писав лист для свого орендодавця для зменшення суми оплати за оренду, поділіться зразком. В інтернеті дурня всяка, а в голову нічого не лізе. Буду дуже вдячна.
Мы писали так... Арендодатель принял.
В зв”язку з карантином та відсутністю господарської діяльності ТОВ «Рідне Море» в липні 2020р., просимо Вас не нараховувати орендну плату за нежитлове приміщення на період з 01 липня 2020р. по 31 липня 2020р.
Мы писали так... Арендодатель принял.
В зв”язку з карантином та відсутністю господарської діяльності ТОВ «Рідне Море» в липні 2020р., просимо Вас не нараховувати орендну плату за нежитлове приміщення на період з 01 липня 2020р. по 31 липня 2020р.
Я також так написала. Нам відмовили. Можливо через те що орендуємо в державного підприємства. Їхні юристи сказали , що не бачать причин і законних підстав не нараховувати нам орендну плату. Якось так.