Можна було би порадити або шкарпетки, або піну для гоління... Але, погодьтесь, це не наш метод й ми підемо іншим шляхом!
Просто закажіть коханому стрептизершу: і вам не треба ломати голову над подарунком, і йому буде приємно!!!
Можна було би порадити або шкарпетки, або піну для гоління... Але, погодьтесь, це не наш метод й ми підемо іншим шляхом!
можно еще дальше пойти - подарить купон на 5 штук ну назовем это "омлетов" (с сосиской и двумя яйцами)
Можно браслет или печатку, но это если мужчина это любит и носит. Камасутру!!!Dmitriy989 писав: ↑28 серпня 2022, 23:15Купуючи прикраси через інтернет магазин, варто ретельно його обирати, чудово буде, якщо у вас є можливість піти та купити ювелірну прикрасу в магазині, але все ж таки обираючі товар через інтернет магазин у вас буде більший вібір, так як офлайн магазин не має можливості виставити велику кулькість своєї продукції у вітрини. Я ж можу порадити магазин ювелірних прикрас. Нещодавно перенлядав собі золоті чоловічі ланцюжки та не зміг втриматісь і замовив собі ланцюжок на шию, зараз ношу його із великим задоволенням.
Я бы хотел на день рождения получить килограмм сухофруктовfiessl писав: ↑13 вересня 2022, 15:00Головне це не подарунок, а увага до людини в святковий день, і це не просто голосні слова, сказані просто так. Зовсім ні. Це факт, який треба обовʼязково мати на увазі. Я люблю накривати святковий стіл, робити страви по новим рецептам. Готуюсь до дня народження чоловіка, уже купую сухофрукти з доставкою, і складаю меню.
Повернутись до “Розмови про різне”