Не рвіть собі серце, підіть та заберіть того листа. Може він не вартий нервів.Dfcbkbcf писав:Коллеги подскажите что это...
Позвонили с налоговой, сказали просим Вас прийти и забрать лист запит в таком-то кабинете, на мой вопрос относительно чего запит, ответили что информацию предоставить не можем звоните по такому-то телефону и конт лицо, в общем перезвонила по этому номеру много раз все время занято, что это было???
лист щастя ДПІ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2263 рази
- Подякували: 1729 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Сами же налоговики(нормальные) говорят, чтобы не ходит и не забирать самим, пусть отравляют по почте. Очень они любят еще задавать вопросы при личном заборе письма, а оно вам нужно?!koty писав:Не рвіть собі серце, підіть та заберіть того листа. Може він не вартий нервів.Dfcbkbcf писав:Коллеги подскажите что это...
Позвонили с налоговой, сказали просим Вас прийти и забрать лист запит в таком-то кабинете, на мой вопрос относительно чего запит, ответили что информацию предоставить не можем звоните по такому-то телефону и конт лицо, в общем перезвонила по этому номеру много раз все время занято, что это было???
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
В мене з'явилося відчуття, що, коли я ігнорую вимагання купити їм марки і конверти, то залажу в кишеню інспектора #g_crazy#Popen писав:А гроші на поштові марки де взяти?Natalenna писав:Ну, якщо Ви не прийдете, то мали би поштою наділсати... Якось так.Dfcbkbcf писав: и я даже не знаю не почтой не факсом ничем, как-то странно все это...
Мені теж нагадують про марки/конверти/папір... як тільки замовляю довідку якусь...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Гений
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 187 разів
Уважаемые коллеги, может вопрос глупый, но сталкиваюсь первый раз: мы зарегистрированы в Соломенском районе г. Киева, а запрос на предоставление информации нам пришел от ГУ ДФС г. Киев, может ли город напрямую направлять нам запросы, минуя нашу налоговую?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1899 разів
- Подякували: 6514 разів
- Контактна інформація:
Теж не стикалась, але думаю - може.Sniper писав:Уважаемые коллеги, может вопрос глупый, но сталкиваюсь первый раз: мы зарегистрированы в Соломенском районе г. Киева, а запрос на предоставление информации нам пришел от ГУ ДФС г. Киев, может ли город напрямую направлять нам запросы, минуя нашу налоговую?
-
- Гений
Для ответа на запрос у меня месяц?Tasa писав:Теж не стикалась, але думаю - може.Sniper писав:Уважаемые коллеги, может вопрос глупый, но сталкиваюсь первый раз: мы зарегистрированы в Соломенском районе г. Киева, а запрос на предоставление информации нам пришел от ГУ ДФС г. Киев, может ли город напрямую направлять нам запросы, минуя нашу налоговую?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Зараз не знайду, вле в мене теж лежить таке щастя - я собі поставила помітку 15 рд..Sniper писав:Для ответа на запрос у меня месяц?Tasa писав:Теж не стикалась, але думаю - може.Sniper писав:Уважаемые коллеги, может вопрос глупый, но сталкиваюсь первый раз: мы зарегистрированы в Соломенском районе г. Киева, а запрос на предоставление информации нам пришел от ГУ ДФС г. Киев, может ли город напрямую направлять нам запросы, минуя нашу налоговую?
-
- Гений
Раньше был месяц, а теперь ст.73.3Tasa писав:Зараз не знайду, вле в мене теж лежить таке щастя - я собі поставила помітку 15 рд..Sniper писав:Для ответа на запрос у меня месяц?Tasa писав: Теж не стикалась, але думаю - може.
Платники податків та інші суб’єкти інформаційних відносин зобов’язані подавати інформацію, визначену в запиті контролюючого органу, та її документальне підтвердження (крім проведення зустрічної звірки) протягом 15 робочих днів з дня, наступного за днем отримання запиту (якщо інше не передбачено цим Кодексом).
Прийшов лист від ГУ ДФС про досудове розслідування у кримінальному запроваджені контрагента, у якого ми закупляли товар.Просять надати підтвердж. документи в тому числі ПОДАТКОВІ НАКЛАДНІ,я от думаю друкувати з медка отримані мною податкові чи просто дати їм список,вони ж можуть їх вже у електронному вигляді дивитись...??
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Зробила б саме так - можна посилатись на ПКУ ст 200 ну і тд ітп..scs писав:Прийшов лист від ГУ ДФС про досудове розслідування у кримінальному запроваджені контрагента, у якого ми закупляли товар.Просять надати підтвердж. документи в тому числі ПОДАТКОВІ НАКЛАДНІ,я от думаю друкувати з медка отримані мною податкові чи просто дати їм список,вони ж можуть їх вже у електронному вигляді дивитись...??