Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.02.23
2164 0 Печатать

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення ЄДР

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 24.02.2023 оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (ЄДР).

У межах проведеного оновлення було оптимізовано роботу функціонала програмного забезпечення ЄДР, а саме:

– приведено у відповідність довідник організаційно-правових форм (ОПФ). Додано можливість обирати під час проведення державної реєстрації створення юридичної особи ОПФ «ОРГАНІЗАЦІЯ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ» (код 790). При цьому закрито дві ОПФ: ТОВАРНА БІРЖА (код 915), ФОНДОВА БІРЖА (код 920);

– усунено недоліки щодо:

  • виникнення блокуючого повідомлення «Критерії пошуку даних в ДПС не співпадають з введеними даними…» під час проведення змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, у разі обрання типу зміни «Зміна відомостей про керівника відокремленого підрозділу юридичної особи»;
  • автоматичного переходу на реєстраційну справу суб’єкта під час спроби перегляду сформованого витягу з підсистеми «Запити».

Звертаємо увагу, що після будь-яких оновлень системи користувачам потрібно обов’язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

По материалам Державне підприємство «Національні інформаційні системи»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям