Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.03.23
5732 0 Печатать

Мінфін затвердив критерії підприємств для бронювання працівників

Мінфін наказом від 16.03.2023 р. № 137 затвердив Критерії, за якими Міністерство визначає підприємства, установи й організації, які мають важливе значення для національної економіки.

Так, підприємства, установи, організації визначатимуться такими, що мають важливе значення для галузей національної економіки, якщо вони відповідатимуть хоча б одному з таких критеріїв:

  • здійснення відповідно до законів реалізації державної політики, за формування якої відповідає Мінфін;
  • здійснення діяльності у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, у якій формування та реалізацію державної політики забезпечує Мінфін;
  • виконання робіт та надання послуг для Мінфіну на підставі договорів (угод, меморандумів, контрактів), укладених на строк не менше шести місяців;
  • надання послуг, які забезпечують потреби підприємств, установ, організацій, які перебувають у сфері управління Мінфіну або щодо яких Мінфін здійснює функції з управління корпоративними правами, що належать державі у їхніх статутних капіталах, чи здійснює контроль за їхньою діяльністю, у разі якщо відсутність таких послуг призведе до порушення стабільного функціонування таких підприємств, установ, організацій;
  • перебування у сфері управління Мінфіну або Мінфін здійснює функції з управління корпоративними правами, що належать державі у їхніх статутних капіталах, чи здійснює контроль за їхньою діяльністю.

Наказ № 137 набере чинності з дня його офіційного опублікування. На день підготовки матеріалу документ офіційно не опублікований.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям