Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.10.23
1414 0 Печатать

Заповнення додатка 4ДФ резидентом Дія Сіті

Як резидент Дія Сіті у додатку 4ДФ до Розрахунку за місяць звітного кварталу відображає нарахований (виплачений) дохід у вигляді заробітної плати (винагороди) спеціалісту Дія Сіті, якщо розмір загального (річного) оподатковуваного доходу у такому місяці перевищив еквівалент 240 тис. євро за календарний рік, та як спеціаліст Дія сіті у такому випадку заповнює колонки 4,6 рядка 10.1 річної декларації про майновий стан і доходи?

Резидент Дія Сіті у додатку 4ДФ до Розрахунку за місяць звітного кварталу відображає фактично нарахований (виплачений) у повному обсязі дохід у вигляді заробітної плати (винагороди) спеціалісту Дія Сіті.

Спеціаліст Дія Сіті в податковій декларації про майновий стан і доходи у рядку 10.1 у колонках 4,6 відображає:

  •  в колонці 4 – суму фактично утриманого за рік податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) податковим агентом – резидентом Дія Сіті;
  •  в колонці 6 – суму ПДФО, що підлягає сплаті самостійно.

При цьому, розмір 240 тис. євро за календарний рік за офіційним курсом гривні щодо євро, встановленим Національним банком України станом на 1 січня звітного податкового року, застосовується до сукупного доходу по усім гіг-контрактам, тобто до загального річного оподатковуваного доходу.

По материалам Категорія: 103.25 ЗІР

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям