Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.11.23
1103 0 Печатать

У Гетманцева уважно слідкують за роботою митниці

Данило Гетманцев, Голова податкового Комітета ВРУ повідомив, що Комітет уважно слідкує за ситуацією навколо оформлення митницею вантажів у звʼязку з відміною митних спрощень з 07.11.23 р.

Черг на терміналах немає, а ті, що подекуди виникають ліквідовуються за декілька годин. Митниця відпрацьовує задовільно. Працює без вихідних, а там де потрібно - цілодобово.

Нардеп дякую митникам за працю.

Водночас, Д. Гетманцев звертає увагу, що складною залишається ситуація із блокуванням з боку Польщі трьох переходів, на які приходиться 40% експортно-імпортних операцій автомобільним транспортом.

Нагадаємо, що з 7 листопада  змінилися умови митного контролю та оформлення, як імпортних так експортних вантажів.

Так, зокрема, компанії, які не встигли до 7 листопада 2023 року отримати відповідні спрощення та переваги передбачені Митним кодексом України або Конвенцією про режим спільного транзиту будуть вимушені пред’являти товари митниці.

Йдеться про необхідність доставлення товарів в зону митного контролю відповідних митниць, в яких проводиться митне оформлення. Більш детально за посиланням.

По материалам Данило Гетманцев, Голова податкового Комітета ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям