Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.12.23
11763 0 Печатать

Чи потрібно директору підприємства, який виконує обов’язки касира, отримати додатковий КЕП?

У разі якщо на програмному РРО буде застосовуватись кваліфікований електронний підпис (КЕП) керівника (директора) юридичної особи, який виконує обов’язки касира, то необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) за формою № 5-ПРРО (J/F1391802) з даними сертифіката до електронного ключа, який обрано для застосування в програмному РРО.

При цьому, отримувати додатковий КЕП для застосування в програмному РРО керівнику (директору) юридичної особи в такому випадку не потрібно.

По материалам ГУ ДПС у Запорізькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям