Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.12.23
1448 3 Печатать

КЕП від ДПС у період воєнного стан продовжуються автоматично

На час дії військового стану Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг ДПС здійснюється автоматичне формування нових сертифікатів.

Податківці нагадують клієнтам Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС, що згідно Постанови КМУ від 17.03.2022 р. № 300 «Деякі питання забезпечення безперебійного функціонування системи надання електронних довірчих послуг» передбачено можливість автоматичного формування нових сертифікатів раніше засвідчених відкритих ключів для користувачів електронних довірчих послуг віддалено, без особистої присутності таких користувачів.

На час дії військового стану Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг ДПС здійснюється автоматичне формування нових сертифікатів відкритих ключів користувачів за один день до закінчення строку чинності старих сертифікатів терміном дії на один рік. При цьому особистий ключ користувача не змінюється.

За необхідності, нові сертифікати можна завантажити з сайту надавача ca.tax.gov.ua, обравши меню: «Пошук сертифікатів та СВС». 

По материалам ГУ ДПС у Сумській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
28.12.23 08:13

Не ключ продолжается, а пока действует можно новый сформировать.

Ответить
  • Віолетта
28.12.23 12:29

У мене комусь подовжили, комусь ні, як пощастить

Ответить
  • Наталья
29.12.23 09:37

А нам продовжили сертифікати протягом робочого дня, коли була відкрита каса по старим сертифікатам, і ми не змогли касу закрити. Ось так.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям