Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.02.24
1833 4 Печатать

Щодо виконання рішень суду по реєстрації податкових накладних

Данило Гетманцев, Голова податкового Комітету ВРУ повідомляє, що у 2023 році вдалося налагодити роботу з виконання рішень суду щодо обов’язкової реєстрації податкових накладних.
 
Проблема з виконанням рішень суду в останні кілька років виникала постійно. Виправити ситуацію вдалося завдяки оновленню підходів та оптимізації механізмів організації роботи ДПС. Вдалося забезпечити виконання залишку рішень попередніх років та не допустити появи нових затримок у 2023-му.
 
Тож торік було виконано 7,5 тисяч судових рішень у справах про зобов'язання зареєструвати податкові накладні на загальну суму 11,4 млрд гривень. З них 5,6 тисячі рішень суду надійшли у 2023 році, а решта – рішення минулих періодів.

По материалам Данило Гетманцев
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • СержК
05.02.24 09:04

От шо воно меле?! Оптимізація підходів? Взагалі то зветься дуже просто - злочинна умисна недбалість групою осіб. І якби відсиділи відповідальні співробітники років зо п'ять за перешкоджання підприємницький діяльності та відшкодували з власної кишені завдані збитки, - можливо, надалі бажаючих було б менше...

Ответить
  • Лариса
05.02.24 09:55

Винесли рішень на 1,4млрд  грн.. НЕЗАКОННИХ! тому, що нереєстрація ПН не звільняє від зобовязань! Нехай би анулювали реєстраційні ліміти (це так..мінімум). У 2022р. війна, підприємствам треба зареєструвати ПН за 5 місяців, мав бути ліміт-треба кошти витягнути з обороту... ... не встигають, не мають можливості... бо тяжко працювати... а ДПС штрафи да штрафи

Ответить
  • Елена
05.02.24 19:08

Судя по всему в нашей стране решение суда - это так, кто хочет исполняет, а кто не хочет нет.

Ответить
  • *
05.02.24 22:29

Виконавча служба ліквідована, хто ж буде виконувати?
Лише приватні виконавці за гроші, якщо платитимуть...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям