Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.02.24
608 0 Печатать

Чи потрібно подавати щомісячний звіт про надані соціальні послуги догляду, якщо такі послуги надаються на професійній основі, без оформлення ФОП?

Якщо ви надаєте соціальні послуги догляду потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання без провадження підприємницької діяльності на професійній основі, вам необхідно до п’ятого числа місяця, наступного за тим, у якому було надано соціальні послуги догляду, подати до територіального органу Фонду звіт про надані соціальні послуги.

Звіт подається надавачем послуг, щоб йому було перераховано кошти.

Форма звіту наведена в додатку 5 Порядку організації надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженого постановою КМУ від 28.04.2023 р. № 438.

По материалам Пенсійний фонд

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям