Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.02.24
843 0 Печатать

Що зазначається в реєстраційному посвідченні на РРО, якщо торгівля здійснюється СГ за місцезнаходженням покупця?

Що зазначається в графах «Назва господарської одиниці» та «Адреса господарської одиниці» реєстраційного посвідчення на РРО, якщо торгівля (надання послуг) здійснюється СГ за місцезнаходженням покупця (замовника)?

У розділі 3 «Дані щодо господарської одиниці» заяви про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО (далі – заява №1-РРО)/ заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (далі – заява № 1-ПРРО) зазначаються: ідентифікатор об’єкта оподаткування, код території, назва господарської одиниці, адреса розміщення господарської одиниці, які заповнюються згідно з даними повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП (далі – повідомлення № 20-ОПП), поданим до контролюючого органу відповідно до вимог п. 63.3 ПКУ та Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженим наказом Мінфіну від 09.12.2011 р. № 1588.

Якщо торгівля (надання послуг) здійснюється суб’єктом господарювання за місцезнаходженням покупця (замовника) з використанням транспортних засобів, що експлуатуються суб’єктом господарювання, у повідомленні № 20-ОПП зазначаються відомості про такий транспортний засіб, як про об’єкт оподаткування. У заяві №№ 1-РРО/1-ПРРО про транспортний засіб повідомляється, як про господарську одиницю, на яку реєструється РРО)/програмний РРО (далі – ПРРО).

Якщо торгівля (надання послуг) здійснюється суб’єктом господарювання за місцезнаходженням покупця (замовника) без використання транспортного засобу суб’єкт господарювання реєструє РРО/ПРРО на стаціонарну господарську одиницю (офіс, магазин, склад), про яку повідомлено контролюючий орган, як про об’єкт оподаткування шляхом подання повідомлення № 20-ОПП.

У фіскальному чеку в такому випадку зазначається назва та адреса стаціонарної господарської одиниці, на яку зареєстрований РРО/ПРРО.

По материалам Категорія 109.07 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям