Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.04.24
576 1 Печатать

Шлюб онлайн у Дії: Уряд ухвалив постанову

Уряд прийняв постанову, яка дозволить українцям у межах експериментального проекту одружуватися в застосунку Дія. Раніше через неможливість побачитися наживо багато наречених відкладали узаконення стосунків. Процес державної реєстрації шлюбу планується повністю перевести в електронну форму. Особливо актуальне одруження онлайн для військових та пар, які через війну перебувають на відстані.

Як працюватиме одруження в Дії?

  • наречені заповнюють заяву про реєстрацію шлюбу через застосунок Дія;
  • одружуватиме молодят по відеозвʼязку працівник ДРАЦСу;
  • підписують актовий запис про шлюб Дія.Підписом.

Нагадаємо, нещодавно на порталі Дія з’явилася можливість подавати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу вибирати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Тобто в такому разі нареченим необхідно було прийти до ДРАЦСу безпосередньо лише на реєстрацію шлюбу. Цією послугою вже скористалися понад 22 тисяч українських пар. А після запуску вищезгаданого сервісу весь процес одруження буде цифровізовано.

Шлюб онлайн не тільки спростить життя українців, а й стане унікальним прикладом електронного сервісу в соціальній сфері для інших країн. Дія дивує, дбає, надихає.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Злий бух 2
08.04.24 09:25

Нарешті!!!! Дочекались!!! Тепер точно переможемо і без мобілізації та зброї!
Хай живе найкращий лідер сучасності і його банда!!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям