Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


10.04.24
1657 2 Печатать

Уряд перегляне критерії бронювання працівників

На засіданні Уряду 9 квітня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об'єктів і підприємств критичної інфраструктури.

"Обороноздатність — пріоритет номер один. Щотижня ухвалюємо рішення, які посилюють нашу державу.

Одночасно маємо розуміння, що ефективна оборона – це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура.

Одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов’язаних. Працівників підприємств, які дійсно критично важливі.

Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій.

Тому даю доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об’єктів та підприємств критичної інфраструктури.

Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі.", - зауважив Д. Шмигаль.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Володимир
10.04.24 10:21

Щотижня ухвалюємо рішення, які посилюють нашу державу - це про цирк і футбол?

Ответить
  • Анна
10.04.24 11:25

заварив/или таку "кашу-війну",  а тепер ніяк не  можуть дати ради всьому,що діється,
з цим бронюванням  хочуть "і річку перейти пішки і ніг не замочити",
патріоти у своїй більшості за 10 років війни  загинули, але нам замовчують реальні втрати наших воїнів,
самі  ж правителі/депутати на війну не хочуть/не підуть.. 
у мене постійно одне питання - з ким? та як? будуть відновлювати країну після війни, якщо залишаться з дорослих чоловіків саме депутати/правителі ?  невже вони підуть на будівництво/прибирання тощо..?
имхо

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям