Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.04.24
779 0 Печатать

Три місяці з підписання Рішення РНБО про захист бізнесу: аналіз досягнень

Народний депутат Ярослав Железняк підбиває підсумки 3-місячного виконання Рішення РНБО про захист бізнесу.

1. «Мораторій на слідчі дії проти бізнесу на 3 місяці»…

"Десь 10-ть днів тримали себе в руках правоохоронці і …. Далі трохи стримували апетити. І від сьогодні у них так сказати починається знову офіційна жнива", - пише нардеп. 

2.  Перегляд і аудит справ.

"Жодну справу проти бізнесу не закрили. Аудиту не було і не буде. Всі забули про пункт одразу", - констатує Я. Железняк.

3. Покарання винних.

"Нічого. Нуль.

Ну якщо не рахувати кейс НАБУ по економічному департаменту СБУ…але не думаю що автори рішення РНБО саме такий поворот передбачали", - вважає нардеп.

4. Перезавантаження БЕБ.

"Ну тут хоч є якись прогрес. Але нагадаю, хотіли раз кинути. Не вийшло. Другий раз - змогли у першому читанні. І знову не то і 20-ть бізнес асоціації та знову посли виступили проти. 
Але…тут ми з колегами допоможемо владі і, впевнений, що зараз у Штатах наші урядовці прям проникнулися реформами. Так що діватися їм немає куди - дотиснемо гарний текст.", - наголошує Железняк.

5. Зміни КПК про захист бізнесу.

"Внесли і Комітет схвалив абсолютно пустий закон (№10440) від уряду, яку ніхто не  підтримав….

А зараз всі ідеї бізнесу ігнорують і вже просто нічого не відбувається. Можете про це забувати як і про аудит. Вони б і про БЕБ хотіли б забути, але міжнародники.", - вважає нардеп.

6. За три місяці єдине що зроблено -  це нарешті (через рік і купу кримінальних справ від ДБР) виправили наслідки рішення ДАСУ по військовим закупівлям та прибутку.

По материалам Ярослав Железняк, народний депутат

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям