Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.04.24
624 0 Печатать

Зразки заяв з медичних оглядів працівників

Метою будь-якого медичного огляду працівника є визначення стану його здоров’я, можливості виконання ним певних трудових обов’язків.

Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій розроблений на виконання ст. 17 Закону України „Про охорону праці” від 14.10.1992 р. № 2694-12, та визначає процедуру проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, та щорічному обов’язковому медичному огляді осіб віком до 21 року, згідно з Порядком проведення медичних оглядів працівників певних категорій, затвердженим наказом МОЗ України від 21.05.2007 р. № 246.

Фахівці Управління Держпраці щорічно за заявкою роботодавця за участю представника первинної профспілкової організації визначають категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, та до 1 грудня складають Акт визначення категорій працівників за формою, зазначеною у додатку 1.

На підставі Акта визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, роботодавець складає протягом місяця у чотирьох примірниках поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам, за формою, зазначеною у додатку 2, та узгоджує їх в Управління Держпраці.

зразок заяви акт

зразок заяви списки

По материалам ГУ Центрального міжрегіонального управління Держпраці

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям