Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.06.24
607 0 Печатать

Режим Дія Сіті: як рахується 50 % «обмежень» по розрахунках з платниками єдиного податку у 2024 році – по оплаті чи по нарахуванню?

Під об’єкт оподаткування у резидента Дія Сіті підпадають суми виплачених коштів чи переданого майна у зв’язку з придбанням майна, робіт, послуг (крім роялті) у платників єдиного податку протягом податкового (звітного) року в розмірі понад 20 %, починаючи з 2025 року, (для 2024 – 50 %), суми витрат від будь-якої діяльності, визначених за показниками Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід) за попередній річний звітний (податковий) період.

Більше – в Інформаційному листі ДПС № 4/2024: 30+ питань платників податків щодо звітності в режимі Дія Сіті. Частина ІІ за посиланням.

По материалам ГУ ДПС у Дніпропетровській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям