Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Де можна ознайомитися з переліком типів оподаткування з метою заповнення повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за ф. №20-ОПП?

Де можна ознайомитися з переліком типів оподаткування з метою заповнення повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за ф. №20-ОПП?

Повна відповідь: Відповідно до п. 8.7 р. VІІІ Порядку обліку платників податків, затвердженого наказом ДПА України від 22.12.10 №979, рекомендований довідник типів об'єктів оподаткування, що використовується платниками податків при заповненні повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за ф. №20-ОПП розміщений на інформаційних стендах в органах ДПС та оприлюднений на офіційному веб - сайті ДПС України (www.sta.gov.ua.) в наступних рубриках: Ексклюзив від департаментів // Департамент інформатизації та обліку платників податків/ Типи об’єктів оподаткування; Консультаційний центр // Навігатор платника податків/ Типи об’єктів оподаткування.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям