Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Фізична особа має у власності легковий автомобіль, який зареєстрований в одному населеному пункті. Тимчасово така особа проживає в іншому населеному пункті. Податок з власників транспортних засобів сплачується за місцем реєстрації транспортного засобу чи за місцем проживання такої фізичної особи?

Фізична особа має у власності легковий автомобіль, який зареєстрований в одному населеному пункті. Тимчасово така особа проживає в іншому населеному пункті. Податок з власників транспортних засобів сплачується за місцем реєстрації транспортного засобу чи за місцем проживання такої фізичної особи?


Відповідно до ст. 3 Закону України від 11.12.1991 р. № 1963-ХІІ „Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів” податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів сплачується за місцем реєстрації транспортного засобу, незалежно від того де проживає фізична особа.
Власникам наземних транспортних засобів податок слід сплачувати за місцем реєстрації таких транспортних засобів на спеціальні рахунки територіальних дорожніх фондів республіканського бюджету АР Крим, обласних бюджетів і бюджетів міст Києва та Севастополя.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям