Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Яким документом регламентується звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з поставки товарів спеціального призначення для інвалідів?

Яким документом регламентується звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з поставки товарів спеціального призначення для інвалідів?


Відповідно до п. 5.1.4 п. 5.1 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР „Про податок на додану вартість” звільняються від оподаткування операції з поставки товарів спеціального призначення для інвалідів за переліком, встановленим Кабінетом Міністрів України, уповноваженому органу державної виконавчої влади, у тому числі легкових автомобілів для інвалідів, з їх оплатою за рахунок коштів державного чи місцевих бюджетів, а також операції з їх безоплатної передачі інвалідам у випадках, визначених законодавством.
Перелік товарів спеціального призначення для інвалідів, операції з продажу яких звільняються від оподаткування податком на додану вартість затверджено постановою КМ України від 01.09.97 №982.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям