Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи необхідно роздруковувати відповідний розрахунковий документ при розрахунках платіжними картками, платіжними чеками та жетонами?

Чи необхідно роздруковувати відповідний розрахунковий документ при розрахунках платіжними картками, платіжними чеками та жетонами?


Відповідно до п.1 ст. 3 Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” суб'єкти підприємницької діяльності, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов'язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених цим Законом, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок.
Таким чином, суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів при продажу товарів зобов'язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки через належним чином зареєстрований реєстратор розрахункових операцій з роздрукуванням відповідних розрахункових документів.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям