Квартальна звітність по ПДВ
-
- Гуру
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 22 рази
У мене квартальна звітність по ПДВ. При здачі щомісячного реєстру не відображала (ознака квартальної звітності). Як подати новий реєстр(звітний,звітной новий,№2) щоб потянуло в Медку демо і правильно відобразилося в податковій?????
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Майский еще можно сдать как "звитный новый", более ранние - подача не предусмотрена. О "Медке" - ищите поиском...NelyaD писав:У мене квартальна звітність по ПДВ. При здачі щомісячного реєстру не відображала (ознака квартальної звітності). Як подати новий реєстр(звітний,звітной новий,№2) щоб потянуло в Медку демо і правильно відобразилося в податковій?????
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Да, але там стоїть Подається до Звітної декларації, но вы ж подаете месячный (без деки)...NelyaD писав:Да,але там стоїть Подається до Звітної нової декларації,але я її буду здавати за 2кв.,а це тільки реєстр..... Щось не сходиться в мене???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Так сделайте - продублируйте весь комплект.NelyaD писав:Я ж не можу поставити до звітної нової? Бо декларації немає звітної нової.А як здати???? (Дякую,що відгукнулися!!!Вибачте,може я щось туплю.)
-
- Гуру
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 22 рази
я платник квартальної звітності по ПДВ,звіт буду подавати за 2кв. тому реєстр (який я хочу відправити вдруге, перший здала не поставила ознаку квартальної звітності) до звітної нової фактично не може бути(((((((
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Ой пардон, зачитался)
Когда-то обсуждали, что реестр и декларация являются не связанными между собой документами, поэтому "до ново1 зв1тно1" это обычный аналог "нового отчетного реестра". Подавайте сейчас с этой отметкой, а там далее видно будет - в любом случае нарушением это не будет, так как порядком не урегулировано.
Когда-то обсуждали, что реестр и декларация являются не связанными между собой документами, поэтому "до ново1 зв1тно1" это обычный аналог "нового отчетного реестра". Подавайте сейчас с этой отметкой, а там далее видно будет - в любом случае нарушением это не будет, так как порядком не урегулировано.