Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, что делать!
Нужно было выписать налоговую на две позиции:
1. товар А - 3 шт - 15000,00 без НДС
2. товар Б - 3 шт - 10000,00 без НДС
Я ошиблась и вместо товара Б указала товар А, т.е. получилось:
1. товар А - 3 шт - 15000,00 без НДС
2. товар А - 3 шт - 10000,00 без НДС
Сделала корректировку, в которой указала:
1. товар А: -3 шт: -10000
2. товар Б: -3 шт: +10000
Т.е. я в корректировке тоже сделала ошибку: нужно было во второй строчке указать количество +3 шт, а я указала -3 шт (минус 3 шт).
Как теперь это исправить?! Очень нужна помощь! В примере суммы условные, а в реальности - очень большие!
Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
АЛЮШКА
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
ИИИИИИИИ писав:подскажите,где и как в медке поменять на укр почту?Маруся10 писав:У кого не отправляются НН, надо поменять на укр почту, например у меня укр.нет
Головне меню - адміністрування-параметри системи-електронна пошта
-
ИИИИИИИИ
- Оракул

- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 18 разів
там сейчас указана почта mail.ru, - ее оттуда удалить и указать действующую новую почту?АЛЮШКА писав:ИИИИИИИИ писав:подскажите,где и как в медке поменять на укр почту?Маруся10 писав:У кого не отправляются НН, надо поменять на укр почту, например у меня укр.нет
-
Спеціаліст M.E.Doc ГК ІС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
Да удаляете старую и пишите новую: ukr.net или i.ua и тдИИИИИИИИ писав:там сейчас указана почта mail.ru, - ее оттуда удалить и указать действующую новую почту?АЛЮШКА писав:ИИИИИИИИ писав: подскажите,где и как в медке поменять на укр почту?
Как настраивать почтовый ящик посмотрите статью
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
Проблемы с регистрацией налоговых накладных: "Поле адреса містить некоректні дані"
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2120 разів
- Подякували: 10411 разів
З 1 квітня 2016 р. реєстрація податкових накладних за новою формою
-
Галина_2004
- Высший разум

- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Покупцю потрібно виписати 3 пакети документів місяцем лютим. Скажіть, будь ласка, крім штрафу за несвоєчасну реєстрацію ПН, буде ще якийсь штраф? Бо, відповідно, втрачається послідовність нумерації. Які штрафи мене чекатимуть?
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Хай собі втрачається нумерація... Тільки штраф за несвоєчасну реєстрацію...Галина_2004 писав:Покупцю потрібно виписати 3 пакети документів місяцем лютим. Скажіть, будь ласка, крім штрафу за несвоєчасну реєстрацію ПН, буде ще якийсь штраф? Бо, відповідно, втрачається послідовність нумерації. Які штрафи мене чекатимуть?
Шановні бухгалтери, допоможіть розібратись в ситуації. В січні місяці контраент не отримав РК. Ми почали піднімати квитанції, а там виявилось, що ця РК пішла на іншого контрагента(якийсь збій в 1Сзвіт) і він її зареєстрував в ЄРПН. Ці контрагенти попросили все-таки переслати це РК в березні, я його відіслала 18.03., але дата РК так і лишилась від 21.01 і вони його зареєстрували.
Які мої слідуючі дії??? Потрібно в 1с виправити січень з +, а в березні зробити цю суму -?? І чи включається ця сума в березневу декларацію???
Роз"ясніть новачку як слід, будь-ласка! Дякую!
Які мої слідуючі дії??? Потрібно в 1с виправити січень з +, а в березні зробити цю суму -?? І чи включається ця сума в березневу декларацію???
Роз"ясніть новачку як слід, будь-ласка! Дякую!