Как подать декларацию по земле,аренде...

Розділ XII ПКУ
Poznaika
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Poznaika »

Как подавать декларацию по земле если ещё нет договора на аренду земли под киоск. Может кто сталкивался подскажите??? Очень срочно!!! Документы готовятся,а деку надо подавать....

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Poznaika писав:Как подавать декларацию по земле если ещё нет договора на аренду земли под киоск. Может кто сталкивался подскажите??? Очень срочно!!! Документы готовятся,а деку надо подавать....
А Ви вперше подаєте, юр. особа чи фізик?

RED FOX
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 223 рази

Повідомлення RED FOX »

Я -вперше. юр лицо, на общих основаниях. Расскажите , пож., мой порядок действия

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

RED FOX писав:Я -вперше. юр лицо, на общих основаниях. Расскажите , пож., мой порядок действия
То у Вас буде заключений договір оренди, я так розумію, у Вас же не має права на постійне коритсування земельною ділянкою. Якщо по договору оренди , наприклад, з міською радою, то там буде прописана сума орендної плати за 1кв.м., от я особисто роблю копію цього договору, і подакову декларацію з плати за земпю, відповідно до заключеного Вами договору і заповнюте Деку і додатов про відомість земельних ділянок Ну це так взагалом, якщо щось конкретніше пишіть, відпишемося #smile3#

masha 1982
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 75 разів

Повідомлення masha 1982 »

подскажите пожалуйста
Мы юр.лицо (4-я группа единый налог) получили договор аренды еще в марте месяце 2012 года и не подавали декларацию по аренде земли в 2012 году.Подскажите,что нам делать в 2013 году и чем грозит не подача декларации по земле.
Наша налоговая молчит и не подаёт не каких признаков

RED FOX
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 223 рази

Повідомлення RED FOX »

LyudMila76 писав:
RED FOX писав:Я -вперше. юр лицо, на общих основаниях. Расскажите , пож., мой порядок действия
То у Вас буде заключений договір оренди, я так розумію, у Вас же не має права на постійне коритсування земельною ділянкою. Якщо по договору оренди , наприклад, з міською радою, то там буде прописана сума орендної плати за 1кв.м., от я особисто роблю копію цього договору, і подакову декларацію з плати за земпю, відповідно до заключеного Вами договору і заповнюте Деку і додатов про відомість земельних ділянок Ну це так взагалом, якщо щось конкретніше пишіть, відпишемося #smile3#
по договору купли- продажи мы землю уже выкупили.Вообще, отчет подавался. это я его в первый раз делаю

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

masha 1982 писав:подскажите пожалуйста
Мы юр.лицо (4-я группа единый налог) получили договор аренды еще в марте месяце 2012 года и не подавали декларацию по аренде земли в 2012 году.Подскажите,что нам делать в 2013 году и чем грозит не подача декларации по земле.
Наша налоговая молчит и не подаёт не каких признаков
ПОДАТКИ ТА ЗБОРИ, ВІД ЯКИХ ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ПЛАТНИКИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ з 01.01.2012 р.

Згідно із п.297.1 ПКУ, платники єдиного податку звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з таких податків і зборів:

1) податок на прибуток підприємств;

2) податок на доходи фізичних осіб ("за себе"). Водночас податок потрібно платити за найманих працівників (як і зараз);

3) ПДВ (за виключенням єдиноподатників 3 та 4 групи, які є платниками ПДВ та сплачують єдиний податок за ставкою 3%);

4) земельний податок (крім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються ними для провадження господарської діяльності);
5) збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності;

6) збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

RED FOXпо договору купли- продажи мы землю уже выкупили.Вообще, отчет подавался. это я его в первый раз делаю [/quote писав: А та тоді по накатаній , у Вас буде полдаткова Деклрація з плати за землю, грошова оцінка у Вас є , можете взять у земельному, для перестраховки, і згідно з нею складаєте Деку, подивіться як складалося в минулому році. Якщо ніяких змін не було, то й чудово #smile3#

masha 1982
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 75 разів

Повідомлення masha 1982 »

так что получается что мы не должны подавать декларацию.а просто должны платить аренду земли.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

masha 1982 писав:так что получается что мы не должны подавать декларацию.а просто должны платить аренду земли.
З ким Ви заключили договір?

Відповісти

Повернутись до “Податок на майно”