Зателефонували з ДПС щодо того, що ми імпортуємо товар по цінах, більш ніж в два рази нижчих ніж по галузі.
Чи хтось стикався з чимось подібним?
Запит з ДПС щодо імпорту по цінах нижчих, ніж по галузі
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 86 разів
Ну и что.Это Ваше право, по какой цене отпускать товар. И что они хотят? Вы же продаете ниже цены приобретения?оляля писав:Зателефонували з ДПС щодо того, що ми імпортуємо товар по цінах, більш ніж в два рази нижчих ніж по галузі.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 86 разів
Извините, вы же не продаете ниже цены приобретени?motik писав:Ну и что.Это Ваше право, по какой цене отпускать товар. И что они хотят? Вы же продаете ниже цены приобретения?оляля писав:Зателефонували з ДПС щодо того, що ми імпортуємо товар по цінах, більш ніж в два рази нижчих ніж по галузі.
-
- Акула НКУ
в тому то і справа, що питання щодо придбання, а не продажу!звісно, ми продаємо не нижче митної вартості, мало того ще й націнка висока.
-
- Акула НКУ
мабуть погано пояснила: наша закупівельна ціна в закордонних фірмах нижча, ніж в інших по галузі.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 406 разів
- Подякували: 260 разів
Такого еще не было. Но по поводу наших цен таможня послали запрос в торговую палату НЕРЕЗИДЕНТА (мы офигели), с просьбой посодействовать, чтобы наш поставщик предоставил все-все-все по формированию цены, выдал всех своих поставщиков в свою очередь, предоставил КАЛЬКУЛЯЦИЮ цены своей продукции...А если не ответит, то нам досчитают пошлину. А так между нашей страной и страной поставщика есть договоренность о беспошлинном вводе. Сертификат происхождения товара предоствлялся.
Это все начинаем пожинать плоды соединения ГНИ и таможни, думаю.
Это все начинаем пожинать плоды соединения ГНИ и таможни, думаю.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 79 разів
Такаго ще не було.#wall#оляля писав:мабуть погано пояснила: наша закупівельна ціна в закордонних фірмах нижча, ніж в інших по галузі.
Можливо ви являєтесь дилером?
Надайте їм прайси закордонні. Інвойси завіряються торговою палатою країни з якої ви імпортуєте?
А ще у мене є один висновок експерта з фонду держмайна України (требу було брокеру) при визначення ринкових цін (мін-макс) в євро. Висновок дійсний протягом місяця.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 406 разів
- Подякували: 260 разів
Никогда не слышала, чтобы инвойсы заверялись торговой палатой. Это как? Вы так делаете?Картинка писав:Такаго ще не було.#wall#оляля писав:мабуть погано пояснила: наша закупівельна ціна в закордонних фірмах нижча, ніж в інших по галузі.
Можливо ви являєтесь дилером?
Надайте їм прайси закордонні. Інвойси завіряються торговою палатою країни з якої ви імпортуєте?
А ще у мене є один висновок експерта з фонду держмайна України (требу було брокеру) при визначення ринкових цін (мін-макс) в євро. Висновок дійсний протягом місяця.
С какой страной?
А как Вы делали такой вывод эксперта? Куда обращались? Тоже не встречала пока такого.
Да и какой фонд держмайна при импорте парфюмерии? #wall#
-
- Акула НКУ
Завтра йдемо по запит, буду тоді все знати. Я думала, що вже хтось щось знає...... неприємно бути першопроходцем