Ремонт орендованого приміщення????

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

Берса писав:10% это балансовая ст-ть ОС на 01/01 текущего года. Вы же подаете декларацию по прибыли, там должна быть у вас эта цифра.

Підприємство новостворене і основних засобів в мене всього навсього 8300,00 і то придбаних в цьому кварталі, в такому випадку я немаю права даже на 10%???? Як в такому випадку включити в витрати ремонт такого приміщення???

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Конечно! В таком случае- только модернизация!

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

Берса писав:Конечно! В таком случае- только модернизация!

За податковими канонами, поліпшення - це і реконструкція, і модернізація, й усі інші види ремонтів. Витрати на будь-які поліпшення основних фондів збільшують вартість відповідної групи основних фондів, за винятком десяти відсотків (сукупної балансової вартості всіх груп ОФ станом на початок року) таких понесених протягом року витрат. Ці десять відсотків зараховуються до складу валових витрат (на зменшення бази оподаткування), получається що у витрати я можу включити тільки 830грн відносно своїх основних???

ІринаД
Гений
Гений
Дякував (ла): 169 разів
Подякували: 130 разів

Повідомлення ІринаД »

NATA888 писав:

За податковими канонами, поліпшення - це і реконструкція, і модернізація, й усі інші види ремонтів. Витрати на будь-які поліпшення основних фондів збільшують вартість відповідної групи основних фондів, за винятком десяти відсотків (сукупної балансової вартості всіх груп ОФ станом на початок року) таких понесених протягом року витрат. Ці десять відсотків зараховуються до складу валових витрат (на зменшення бази оподаткування), получається що у витрати я можу включити тільки 830грн відносно своїх основних???
Ні.Ви нічого не можети віднести на витрати, тільки амортизація.
Ліміт у 10% визначається від балансової вартості ОЗ на 01/01/12, а Ви писали що новостворене під-во, і ОЗ купували в цьому році.

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

щось в це не віриться мені щоб зовсім нічого у витрати....має бути хоч щось за що можна зацепитися і обійти цей ліміт...#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

NATA888 писав:

Вы НКУ читали? Какая группа? Это раньше было. Теперь увеличение ОС идет , а не группы.

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

NATA888 писав:щось в це не віриться мені щоб зовсім нічого у витрати....має бути хоч щось за що можна зацепитися і обійти цей ліміт...#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Если не верится- читайте НКУ. Ничего у вас в затраты нельзя поставить-только амортизацию модернизации.

NATA888
Высший разум
Высший разум

Повідомлення NATA888 »

Вы НКУ читали? Какая группа? Это раньше было. Теперь увеличение ОС идет , а не группы.[/quote]

Увеличение ОС но КАКОГО если оно орендованое????

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Покращення всже сьогодні! Никто не говорил что налоговый учет и логика совместимы.

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

NATA888 писав:Вы НКУ читали? Какая группа? Это раньше было. Теперь увеличение ОС идет , а не группы.
Увеличение ОС но КАКОГО если оно орендованое????[/quote]

а ремонт арендованного всегда шёл на увеличение только по старому это была группа, а по новому - созданный объект , если договор позволял и разрешал делать таковые действия !!!!!

Повернутись до “Загальні питання бухгалтерського обліку”