Возвратная финансовая помощь от учредителя

Verflo
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 64 рази
Подякували: 147 разів

Повідомлення Verflo »

Ната2727 писав:
Меланна писав:Не вижу препятствий)))
та просто буде якось в одному договорі однакові прізвища)))))
бывает и круче - директор, как офиц. лицо и представитель фирмі берёт помощь (бес% возвратную)САМ У СЕБЯ, как у частного лица, а что делать, если некоторые бедные... Оболонь, к примеру, задерживают оплаты, а наступает срок уплаты налогов#g_crazy#

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

Ната2727 писав:Скажіть будь-ласка, чи може директор-засновник підписати договір про надання поворотної фінансової допомоги із інщим засновником (своєю дружиною)? На фірмі всього дві людини - директор-засновник і бухгалтер (я))

Был аналогичный договор ВФП на предприятиии - с одной стороны директор-учредитель, с другой - учредитель (его жена). При проверке налоговой вопросов не возникало.

Ok
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 21 раз

Повідомлення Ok »

Irina777 писав:
Ната2727 писав:Скажіть будь-ласка, чи може директор-засновник підписати договір про надання поворотної фінансової допомоги із інщим засновником (своєю дружиною)? На фірмі всього дві людини - директор-засновник і бухгалтер (я))

Был аналогичный договор ВФП на предприятиии - с одной стороны директор-учредитель, с другой - учредитель (его жена). При проверке налоговой вопросов не возникало.
у меня тоже была такая же ситуация. при проверке все было нормально

светикус
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення светикус »

Ната2727 писав:Будь-ласка, допоможіть розібратись!!!!
Визвали в ДПІ, просять надати копії документів по сумі допомоги і листа, щоб було все розписано (що відображено отримана поворотна допомога фізичною особою чи повернути ф.о. допомога, договір, мету отримання допомоги , наявність залишку неповернутих сум)
Тепер сижу думаю, як мені правильно зробити... договір укладено терміном на один рік 15,08,12. В 1ДФ за 4 квартал я показала повернення суми 12000грн в графі 3а,3 з ознакою 153. Терер в термін ми не повернули суми і маємо заборгованість...Як правильно зробити документи? ми маємо виплатити цю допомогу до кінця року, мене цікавить чи буде нараховуватись на залишок 15% й чи робити якийсь додаток до договору, що терін дії договору продовжено да кінця року????
таже ситуация. прислали письмо из налоговой. а кокое у них на это основание-кто скажет. письма на которое ссылаются найти в инете не могу. что делать. но помощь выдавалась ч/з кассу и была возвращена ч/з 10 дней. чего ожидать и отражена в 1дф.

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

Я щось теж переживаю, чого від них чекати, домомога також видавалась через касу..

светикус
Гуру
Гуру

Повідомлення светикус »

а в каком виде вы предоставляли информацию?

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

светикус писав:а в каком виде вы предоставляли информацию?
та ще не представляла)) сижу думаю, як правильно написати листа... вони просять лист+ копія договору, у листі вказати який саме дохід було відображенов 1ДФ (незрозуміло чого вони це пишуть, якщо вказано 153 ознака доходу), чи була повернута допомога, чи був укладений договір, мету отримання, й чи були виконані умови договору в своєчасності повернення допомоги...

светикус
Гуру
Гуру

Повідомлення светикус »

отож и я сижу думаю что делать в личке у вас сообщение от меня.

LARI
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4054 рази
Подякували: 3655 разів

Повідомлення LARI »

Если бы полученная и выданная помощь отражались под разными кодами, то у них не возникало бы столько вопросов, а так суммы прошли, а кто получал, кто давал ВФП предприятие или физлицо - из 1-ДФ не понятно - вот и гуляют эти запросы.

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

можливо в кого є зразок листа-відповіді? скиньте будь-ласка, буду дуже вдячна!!!

Повернутись до “Загальні питання бухгалтерського обліку”