НАШЛА - сейчас это приписано прямо в Налоговом кодексе:
"Стаття 197. Операції, звільнені від оподаткування
197.1. Звільняються від оподаткування операції з:
197.1.5. постачання послуг з охорони здоров'я закладами охорони здоров'я, що мають ліцензію на постачання таких послуг..., крім таких послуг: ...
Новое предприятие!!!
-
Любослава
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
-
миранда
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 3 рази
Спасибо, чем больше вникаешь, тем больше вопросов .??? Например :
197.1.5. постачання послуг з охорони здоров'я закладами охорони здоров'я, що мають ліцензію на постачання таких послуг, а також постачання послуг реабілітаційними установами для інвалідів та дітей- інвалідів, що мають ліцензію на постачання таких послуг відповідно до законодавства, крім таких послуг:
і) медичне обслуговування громадян за їх бажанням у медичних закладах із поліпшеним сервісним обслуговуванням
Есть ли критерии оценки - улучшенный сервис или нет , кто под этим подразумевается, может вся частная медицина, она же типа лучше государственной?
Люди, кто работает в этой сфере, подскажите!!!
197.1.5. постачання послуг з охорони здоров'я закладами охорони здоров'я, що мають ліцензію на постачання таких послуг, а також постачання послуг реабілітаційними установами для інвалідів та дітей- інвалідів, що мають ліцензію на постачання таких послуг відповідно до законодавства, крім таких послуг:
і) медичне обслуговування громадян за їх бажанням у медичних закладах із поліпшеним сервісним обслуговуванням
Есть ли критерии оценки - улучшенный сервис или нет , кто под этим подразумевается, может вся частная медицина, она же типа лучше государственной?
Люди, кто работает в этой сфере, подскажите!!!
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
выиграли суд с налоговой теперь нет нам покоя. Хотим приостановить деятельность на старом ООО и создать новое. Можно ли быть одновременно директором на двух предприятиях?
-
elenrestoran2007
- Просвещенный

- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 4 рази
Добрый день! Подскажите: может ли учредитель ООО быть главным бухгалтером на пол ставки? Или по договору как предприниматель?