20-ОПП: що, де, коли, як?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
Пока еще не слышала о ШС по 20-ОПП.
Просто сдайте его,от греха подальше,и никто там к датам заключени договора аренды не присматривается.
Я их пачками сдаю,когда выясняеются каки-то изменения.
Пока еще их просто подкалывают в кучку ,не заморачиваясь.
Просто сдайте его,от греха подальше,и никто там к датам заключени договора аренды не присматривается.
Я их пачками сдаю,когда выясняеются каки-то изменения.
Пока еще их просто подкалывают в кучку ,не заморачиваясь.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Потрібно здати цю форму так як змінилася фіз. адреса. раніше ми були по юр. адресі а зараз переїхали, район той же залишився. Офіс і склад для продукції орендуємо. цю форму раніше не подавала. так от питання: ставити тип 1 чи 3 у ознаках надання інформації
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
звичайно 3Inna Medvetska писав:Потрібно здати цю форму так як змінилася фіз. адреса. раніше ми були по юр. адресі а зараз переїхали, район той же залишився. Офіс і склад для продукції орендуємо. цю форму раніше не подавала. так от питання: ставити тип 1 чи 3 у ознаках надання інформації
-
- Светоч Мысли
повіз директор сьогодні цю форму, так в податковій не прийняли мотивуючи що треба переєструватися і знов змінювати юр. адресу. наскільки це правомірно? район у нас не змінився і форму цю ніхто не відміняв чи в податковому кодексі проскочила фраза що юр. і фіз. адреса повинні в будь-якому випадку співпадати, а я пропустила?
-
- Светоч Мысли
так ви взяли в оренду приміщення?Inna Medvetska писав:Потрібно здати цю форму так як змінилася фіз. адреса. раніше ми були по юр. адресі а зараз переїхали, район той же залишився. Офіс і склад для продукції орендуємо. цю форму раніше не подавала. так от питання: ставити тип 1 чи 3 у ознаках надання інформації
якщо так, то покажіть з кодом 1 - складське приміщення і офіс
а по юр адресу в вас щось залишилось?
-
- Светоч Мысли
по юр. адресі нічого не залишилося, вона на наш код і не дивилася, сказала що вони таке взагалі не приймають і крапка.svitlass писав:так ви взяли в оренду приміщення?Inna Medvetska писав:Потрібно здати цю форму так як змінилася фіз. адреса. раніше ми були по юр. адресі а зараз переїхали, район той же залишився. Офіс і склад для продукції орендуємо. цю форму раніше не подавала. так от питання: ставити тип 1 чи 3 у ознаках надання інформації
якщо так, то покажіть з кодом 1 - складське приміщення і офіс
а по юр адресу в вас щось залишилось?
-
- Светоч Мысли
ну не знаю. я здавала по взятті в оренду по новому адресу, зняття з експл авто, придб авто
приймали без питань , ще й казали, що ніхто на них не дивиться, на 20-опп
приймали без питань , ще й казали, що ніхто на них не дивиться, на 20-опп